İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 16.09.2013 16:58:00
Erzurm'a son 24 saatte, kavgalar, intihar girişimleri ve talihsiz olaylar damgasını vurdu.
İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar!

RADARHABER / ERZURUM
Erzurm'da son 24 saatte yine hareketle saatler yaşandı, güne kavgalar, intihar giriyimleri  ve talihsiz olaylar damgasını vurdu. İlde son 24 saatte yaşananları, Radar haber okuyucuları için derledik. 
 
ANNESİ İLE TARTIŞAN ŞAHIS İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Erzurum'da annesi ile tartışması sonucu bunalıma giren şahıs, ilaç içerek ölmek istedi. Gürcükapı semtinde annesi ile tartıştıktan sonra bunalıma giren G.B. evde bulunan ağrı kesiciden 10 adet içerek intihara teşebbüs etti. Fenalaşan G.B. ailesi tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TEDAŞ'TA ÇALIŞAN İŞÇİ TRAFONUN PATLAMASI SONUCU YARALANDI
Erzurum'da Tedaş'ta çalışan işçinin trafo patlaması sonucu elinde ve yüzünde yanıklar meydana geldi. Aşkale ilçesin de Tedaş kurumunda çalışan B.Y. trafonun patlaması sonucu elinden ve yüzünden yaralandı. Yaralanan B.Y. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÖZ YEĞENİNİ EZİYORDU
Erzurum'da arkadaşının düğününden dönmek için arabasını çalıştıran şahıs öz yeğenini eziyordu. Horasan ilçesin de arkadaşının düğününe giden R.K. evine dönmek için park halinde bulunan aracını çalıştırdı. O sırada arabanın altına oyun oynamak için giren S.K. aracın hareket etmesiyle yaralandı. Çevredeki vatandaşların dur ikazıyla duran R.K. arabanın altına baktığında yaralanan yeğenini gördü. Yaralanan S.K. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HUSUMET KAVGASI: 4 YARALI
Erzurum'da iki grup arasında aralarında bulunan eski bir husumetten dolayı çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde iki grup arasında eski bir husumetten dolayı çıkan kavgada N.Ö., A.D., O.D., Ö.D. isimli şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiler. Kavgada 4 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

BUNALIMA GİREN ŞAHIS İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Erzurum'da bunalıma giren şahıs ilaç içerek ölmek istedi. Gürcükapı semtinde bunalıma giren F.T. evde bulunan çok sayıda ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan F.T. tedavi altına alındı. F.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

YAN BAKTIN KAVGASI: 1 YARALI
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 'yan baktın' iddiasıyla saldırıya uğrayan bir kişi darp edildi. Yakutiye ilçesinde meydana gelen olayda, İ.P., isimli şahıs yolda yürüdüğü esnada kimliği belirsiz bir kişi tarafından 'neden baktın' iddiasıyla saldırıya uğradı. Saldırgan tarafından darp edilen İ.P., ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.Polis şüpheli saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

TRAFİK KAZASI: 6 YARALI
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Erzurum'un Yakutiye ilçesinin Gölbaşı semtinde Y.S.'nin idaresinde ki araç M.O.'nun idaresinde ki aracı sollaması sonucu meydana gelen kaza da araç sürücüleri ve araç içinde bulunan E.Ü., S.S., M.E.T. ve A.T. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 PAKET BONZAİ VE 20 ADET ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan aramada 2 ayrı olayda toplam 4 paket bonzai ve 20 adet esrar maddesi ele geçirildi. 
Erzurum'un Gürcükapı semtinde şüphe üzerine durdurulan R.E.T. ve S.B. isimli şahısların üzerinden 4 paket bonzai maddesi ele geçirildi. Diğer yapılan arama da ise kimliği belirlenemeyen şahıs üzerinde 20 adet esrer maddesi bulundu.Narkotik maddeler muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

 

Etiketler : Erzurum, asayiş, kavga, kaza,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler