İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 25.10.2013 13:00:00
Erzurum, son 24 saat diğer günlere göre az olayların yaşandığı bir gün olarak geçti.
İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum, son 24 saat diğer günlere göre az olayların yaşandığı bir gün olarak geçti. Bir kişi bıçaklandı, iki kişi ise hastanelik oldu. Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşananları okuyucuları için derledi. İşte, Erzurum'da 24 saatte olan olaylar. 

"BURADA NE GEZİYORSUN" DEDİ BIÇAKLADI

Erzurum'da 3 kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Palandöken ilçesine bağlı Yenişehir semtinde 3 kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Parkta T.Ş. ve H.İ.B. karşılaştıkları O.G.Ç. ile 'burada ne geziyorsun' diyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle T.Ş. yanında taşıdığı bıçakla O.G.Ç.'yi bacağından yaraladı. Yaralanan O.G.Ç. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇAMAŞIR SUYU İÇEN ŞAHIS ZEHİRLENDİ

Erzurum'da çamaşır suyu içen şahıs zehirlendi. Karaçoban ilçesinde C.S. yanlışlıkla çamaşır suyu içmesi sonucu zehirlendi. İlk müdahalesi Karaçoban İlçe Hastanesinde yapıldıktan sonra Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen C.S.'nin tedavisinin devam ettiği bildirildi.

ÜZERİNE SICAK SU DÖKÜLEN ŞAHIS YARALANDI

Erzurum'da üzerine sıcak su dökülen şahısın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana geldi. Horasan ilçesinde E.T. evde bulunduğu sırada üzerine sıcak su dökülmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana geldi. Yaralanan E.T. ailesi tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.E.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Etiketler : Erzurum, su, asayiş, hastane,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler