İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 07.01.2014 10:30:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saat içerisinde hareketle saatler yaşandı. Erken doğan bir bebek öldü, bir kişi eşinin kafasına sopa ile vurarak yaraladı. İlde uzun zamandan sonra göçmenler yakalandı, iki kişi sobadan zehirlendi. Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşananları okuyucuları içien derledi.

TARTIŞTIĞI EŞİNİN KAFASINA TAHTA SOPA İLE VURDU

Erzurum’un İspir ilçesinde bir kişi eşinin kafasına tahta sopa ile vurarak yaraladı. Olay, ilçeye bağlı Maden köprübaşı mahallesinin Elmalı beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ş. ailevi nedenden dolayı tartıştığı eşi K.Ş.’nin kafasına tahta sopa ile vurarak yaraladı. Kafasından yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla İspir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Eşinin kafasına sopa ile vuran S.Ş. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ERKEN DOĞAN BEBEK HAYATINA KAYBETTİ

Erzurum’un Karayazı ilçesinde erken doğan bir bebek hastanede hayatını kaybetti. Karayazı ilçesine bağlı Akarsu köyünde meydana gelen olayda G.A. ‘nın erken doğum yapması sonucu bebeği Karayazı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Erzurum Adli Tıp Kurumunu sevk edildi.Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

ERZURUM’DA 18 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Erzurum'un Horasan ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma, yolcu otobüsünde yaptığı aramada 18 kaçak göçmen yakaladı. Erzurum'un Horasan ilçesi Kırkdikme köyünde ilçe jandarma ekipleri tarafından durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada 12’si Afganistan ve 6’sı Pakistan olmak üzere toplam 18 kaçak göçmen yakalandı. Ülkeye kaçak olarak giriş yaptıkları ve yanlarında sahte olarak düzenlenmiş yol izin belgesi bulunan göçmenler Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

2 KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENDİ

Erzurum'da kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Pasinler ilçesine bağlı Yukarı Çakmak köyünde ikamet eden L.A. ve M.A. sabah saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan 2 kişi tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan 2 kişinin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

ERZURUM’DA TAŞLI SOPALI KAVGA: 4 YARALI

Erzurum'da iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Horasan ilçesine bağlı Muratbağı köyünde meydana gelen olayda 4 kişi arasında hayvan sulama meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.C., İ.U., R.D. ve A.D. birbirlerine taş ve sopa ile saldırdı. Kavgada yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

ÇIKAN YANGINDA 2 TON SAMAN KÜL OLDU

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde çıkan yangında 2 ton saman tamamen kül oldu. Şenkaya ilçesine bağlı Değirmendere köyünde meydana gelen yangında E.A’ya ait bakkal dükkanında bulunan odun sobasından çıkan ateş sonucu dükkanın ve yan tarafında dükkana bitişik halde bulunan yerde 2 ton saman tamamen yanarak kül oldu.Yangın köylüler tarafından söndürülürken Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

 

Etiketler : Erzurum, bebek, soba, yangın,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler