İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 27.01.2014 13:11:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da son 24 saatte yine hareketli satler yaşandı. Alkollü bir baba kızını ve eşini darp etti, bir şoför müşterisini dövdü. Pasinlerde bir kişi zehirlendi, polis sigara kaçakçılarına göz açtırmadı. İşte ilde 24 saatte yaşananlar...

ALKOLLÜ BABA, KIZINI VE EŞİNİ DARP ETTİ

Erzurum’da alkol alan bir kişi kızını ve eşini darp etti. Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde Ö.B. alkollü bir şekilde evine gitti. Evde eşi ve kızı olan E.B. ile F.B.’yi alkolün etkisinden dolayı alkol şişesi ile darp etti.Komşular tarafından haber verilen polis, ikamete gelerek alkollü şahsı gözaltına aldı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTEDİ, DAYAK YEDİ

Erzurum’da bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgayı ayırmak isteyen şahıs darp edildi. Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz şahıslar arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Y.E. iki kişi tarafından darp edildi. Yaralanan Y.E. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Polis, kimliği belirsiz kişilerin yakalanması için arama ve yakalama çalışması başlattı.

ŞOFÖR, MÜŞTERİSİNİ DARP ETTİ

Erzurum’da minibüs şoförü tartıştığı müşterisini darp etti. Gürcükapı semtinde F.Y. inmek istediği yerde durmayan minibüs şoförü ile tartışmaya başladı. F.Y. araçtan indiği esnada minibüs şoförü tarafından darp edildi. Polis kaçan kimliği belirsiz şoförün yakalanması için çalışma başlattı.

9 BİN 900 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum’da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulamaları esnasında 9 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. Pasinler ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada S.K., M.E., H.E.’ye ait 5 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.Köprüköy ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları otomobilde yapılan aramada ise A.Ö.’ye ait 4 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI

Erzurum’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda M.Y. ve G.Y. arasında önceye dayalı bir husumetten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada M.Ö. ve O.Ç. aldıkları bıçak darbesi ile yaralandı.Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralanan O.Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Polis, olay yerinden kaçan G.Y. için arama ve yakalama çalışması başlattı.

PASİNLER’DE KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİ

Pasinler’de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hastanede tedavi altına alındı. Pasinler ilçesine bağlı Ağcalar Köy’ünde meydana gelen olayda Yüksel D.’nin evinde yaktığı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesine kaldırılan Yüksel D.’nin tedavisine devam edildiği bildirildi. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler