İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 13.06.2014 15:00:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da son 24 saat içerisinde çok sayıda trafik kazası meydana geldi, kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlar oldu. define avına çıkan 5 kişi yakalandı, Cumhuriyet caddesinde bir vatandaşa, yürürken otomobil çarptı. Radar Haber, ilde 24 saat içerisinde meydana gelen olayları, okuyucuları için derledi.

DEFİNE BULMAK İÇİN İZİNSİZ KAZI YAPAN 5 KİŞİ YAKALANDI

Erzurum’da define bulmak ümidiyle kaçak kazı yapan 5 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.  Çayırtepe Mahallesinde saat 15. 30 sıralarında kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmada 5 kişi suçüstü yakalandı.Şüphelilerin suç aletleri 1 adet metal el detektörü, 1 adet kazma, murç ve balyoza el konuldu. 5 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

ÇAT’TA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Erzurum’un Çat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Çat’a bağlı Yukarı Çat’ta saat 12. 00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, A. K., idaresindeki otomobil ile M. S. Ö., yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Kazada iki araç sürücüsü ile otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Erzurum’da ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Jandarma ekiplere kazayla ilgili tahkikat başlattı.

KARAÇOBAN’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Erzurum’un Karaçoban ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.  Karaçoban’a bağlı Kopal Beldesinde saat 10. 30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Z. D., idaresindeki traktör seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Kazada sürücü Z. D., olay yerinde hayatını kaybederken traktör de bulunan R. D., yaralandı. Yaralı R. D., ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

YOLDA YÜRÜRKEN OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Erzurum Lisesi önünde meydan gelen trafik kazasında, 53 AV 086 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan şahıs yaralandı. Yol ortasında yaralı halde yatan şahsa, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansa bindirilerek Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ERZURUM’DA ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Erzurum’da vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki bir bankanın önüne bırakılan şüpheli paket, fünye ile patlatılarak imha edildi. Cumhuriyet Caddesi’nde bugün saat 14.15 sıralarında bir bankanın önüne bırakılan şüpheli paket vatandaşların dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevreyi güvenlik şeridiyle koruma altına alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen uzman ekip, şüpheli paketi fünye ile patlatarak imha etti. Şüpheli paketin boş bir kutu olduğu ortaya çıktı.Öte yandan şüpheli paket imha edilinceye kadar banka içerisinde bulunan vatandaşlar 20 dakika dışarıya çıkamadı.

HORASAN’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı. Horasan’a bağlı Akpınar köyü civarında meydana gelen trafik kazasında Şinasi Akpınar idaresindeki 25 HF 391 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Akpınar hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 3 kişi ise yaralandı.

PASİNLER'DE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Erzurum’un Pasinler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Pasinler’den Erzurum istikametinde seyreden Ahmet Hakkıoğlu yönetimindeki 25 DK 011 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Ahmet Hakkıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yaralı olarak bulunan Ferit Albult ise arama kurtarma ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Yaralı olarak çıkarılan Ferit Albut ambulansla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.Öte yandan olayla ilgili jandarma asayiş timlerince tahkikat başlatıldı. 

Etiketler : Erzurum, kaza, Çat, define,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler