İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 19.08.2014 14:14:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 saati oldukça hareketli geçirdi. Bir kişi, annesini döven babasını bıçakladı. Top oynayan çocukların üzerine kurşun yağdı. İşte ilde son 24 sat içinde meydana gelen olaylar. 

ANNESİNİ DÖVEN ÜVEY BABASINI BIÇAKLADI
Erzurum’da bir kişi annesine şiddet uygulayan üvey babasını bıçakla yaraladı. Olay Erzurum’un Gürcükapı semtinde meydana geldi. B.A. annesine şiddet gösterdiği için üvey babası T.A. ile konuşmaya gitti. İkili arasında konuşma sırasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.A. belinden çıkardığı bıçak ile üvey babası T.A.’yı bacağından bıçakladı.Yaralanan T.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
TOP OYNADIKLARI SIRADA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR
Erzurum’da bir grup top oynadıkları sırada bir kişi tarafından kurusıkı tabanca ile saldırıya uğradı. Olay 23.00 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana geldi. M.Y., B.B.U., E.B. ve F.F.A. okul bahçesinde top oynadıkları sırada yanlarına gelen M.L.S. ile tartıştılar. Tartışma sonrası M.L.S. belinden çıkardığı kurusıkı tabanca ile havaya 3 el ateş açtı.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri M.L.S.’yi kurusıkı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olay sırasında şans eseri kimse yaralanmadı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
HIRSIZLAR BANYO BATARYALARINI ÇALDILAR
Erzurum’da bir inşaata giren hırsızlar banyo bataryalarını çaldı. Erzurum’un Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda S.Ö. inşaata gittiği sırada banyo bataryalarının yerinde olmadığını gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis hırsızların yakalanması için arama çalışması başlattı.
 
BİN 695 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında bin 695 paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenerek durdurulan M.A.’ya ait valizde yapılan aramada bin 695 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
 
ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
Erzurum’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde E.K. idaresinde ki otomobil seyir halinde olduğu sırada aniden yola çıkan G.G.’ye çarptı. G.G. kazadan sonra 112 sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.İkinci kaza da ise R.K. idaresinde ki otomobil ile D.A. yönetiminde ki otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada araç sürücüleri R.K. ve D.A. yaralandı.Üçüncü kaza ise yine Gölbaşı semtinde meydana geldi. C.Y. idaresinde ki otomobil ile ters şeride girdiği esnada karşıdan gelen M.A. yönetiminde ki otomobil ile çarpıştı. Kazada araç sürücüleri C.Y. ve M.A. yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
4 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada 4 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum- Pasinler kara yolunda polis ekipleri durumundan şüphelenerek park halinde olan K.D.’ye ait otomobilde arama yatı. Yapılan aramada K.D.’ye ait 4 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
Etiketler : Erzurum, top, kurşun, üvey,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler