İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 24.02.2015 21:57:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 sati hareketli geçirdi. Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, çöp yüzünden çıkan kavgada sopalar konuştu. Cumhurbaşkanına hakaret eden bir kişi hakkında ise soruşturma başlatıldı. İşte ilde son 24 saatte yaşananlar. 
 
ERZURUM’DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
Alkollü vatandaş ruhsatsız tüfeğiyle 1 kişiyi yaraladı.Oltu İlçesinde aralarında önceden husumet bulunan iki kişi yolda karşılaştıkları esnada tartışma çıktı. S.K. ve Ö.S. isimli şahıslar yolda yürüdükleri esnada önceden aralarında husumet bulunan E.K. ile karşılaştı. E.K. isimli şahıs aracından aldığı ruhsatsız olduğu öğrenilen tüfekle 3-4 el ateş etti. Silahtan çıkan saçmalardan biri Ö.S. isimli şahsın sırtına isabet ederek yaralanmasına sebep oldu. Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yakında bulunan bir durağında camları kırıldı. E.K. isimli şahıs daha sonra elinde bulunan silahı Oltu Çayına attı. Alkollü olduğu öğrenilen şahsın üzerinden de bir adet bıçak çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
TRAFİK KAZASI:2 YARALI
Buzlu yolda takla atan araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı Semtinde meydana gelen kazada bir kişi ağır olmak üzere iki kişi yaralandı. Yoldaki buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden N.E. isimli şahsın kullandığı araç takla attı. 04 DC plakalı araç içerisinde bulunan ve ağır yaralanan M.Ç. isimli şahsın tedavisi sürüyor.
 
ÇÖP YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI: 6 YARALI
Kapıcı ile apartman sakinleri arasında çöp yüzünden çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı Semtinde bir apartmanın kapıcısı ile çöpleri dağıttığı iddia edilen apartman sakini arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Apartmanda kapıcı olan Y.K, A.K. ve S.K. isimli şahıslarla çöpleri dağıttığı iddia edilen S.E ve ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirini darp etti. Apartman yöneticisi N.D. isimli şahıs araya girerek olayı yatıştırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. S.E. isimli şahıs yönetim odasının ve apartmanın giriş camlarını kırdı. Olayda yaralananların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
HINIS'DA HAFİF ŞİDDETLİ DEPREM
Erzurum’un Hınıs ilçesinde 2,9 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre; bugün saat 09.28 sularında merkez üssü Hınısın Ünlüce Mahallesinde 5.3 km derinliğinde 2,9 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremde herhangi can ve mal kaybı olmadı.
 
CUMHURBAŞKANI'NA HAKARETE SORUŞTURMA
Sosyal paylaşım sitesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden iki kişi hakkında soruşturma başlatıldı. İspir ilçesine bağlı Akgüney Mahallesi'nde ikamet eden C.A. isimli şahıs tarafından bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan fotoğrafın altına yapılan hakaret içerikli yorumlar sebebiyle 2 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. C.A.'nın 18 Şubat günü paylaştığı, 1998 yılında İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği fotoğrafın altına hakaret içerikli yorum yapan F.K. ve O.P. hakkında soruşturma başlatıldı.
Etiketler : Erzurum, sopa, çöp, alkol,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler