İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 11.05.2015 15:11:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum son 24 saatte, 3 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı. Polis uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmadı, hırsızlar iş yerinden9 horoz ve tavuk çaldı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylar.
 
TEKMAN’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
Erzurum’da bir otomobilin karıştığı trafik kazasında araç içerisindeki 3 kişi yaralandı. Olay sabah saatlerinde Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Gündamı Mahallesi’nde meydana geldi. S.S. isimli şahsın dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetin kaybetmesi otomobil yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazadan yan yatan araçta yolcu olarak bulunan N.K., Z.Y. ve B.A. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
 
PASİNLER’DE TRAFİK KAZASI : 3 YARALI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Pasinler ilçesinde meydana geldi. M.B. isimli şahsın dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeni kaybetmesiyle kamyonet yol ortasındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada sürücü M.B., yolculardan H.B. ve Ş.B. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
 
ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
Erzurum’da bir kişi karşıdan karşıya geçerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Y.B.B. isimli araç sürücüsü karşıdan karşıya geçmekte olan N.Ç. isimli şahsa çarptı. Meydana gelen trafik kazası sonucu araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada yaralanan N.Ç. olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. N.Ç.’ye çarptıktan sonra kaçan araç sürücüsü Y.B.B. kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak mahkemeye sevk edildi. Sürücü Y.B.B. mahkemece verilen adli kontrol sonucu serbest bırakıldı.
 
HIRSIZLAR İŞYERİNDEN PARA, TAVUK VE HOROZ ÇALDI
Erzurum’daki bir işyerine giren hırsızlar içerideki 3 bin 500 TL para, 3 adet Hint Tavuğu ve 1 adet Adana Horozu’nu çaldı. Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Canlı hayvan satışı yapan bir işyerine giren hırsızlar, içerideki 3 bin 500 TL ve işyerinin dışındaki 3 adet Hint Tavuğu ve 1 adet Adana Horozu’nu çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
55 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da durdurulan bir aracın döşemelerine zulalanmış 55 Kilo 957 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulama yapan polis ekipleri şüphelendiği bir otomobili durdurarak içerisinde arama yaptı. Yapılan aramada otomobil içerisindeki koltuk ve sırt dayama bölümlerinin içerisine gizlenmiş 50 paketten toplam 55 Kilo 957 Gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü F.Ö’nün polis ekiplerine S.K. isimli sahte kimlik verdiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Etiketler : Erzurum, horoz, hırsız, Tekman,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler