İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 21.05.2015 09:25:00
Hayvan hırsızları yakalandı, sevgilisinden ayrılan bir kişi ise ölmek istedi.
İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son 24 saat içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı. Hayvan hırsızları yakalandı, sevgilisinden ayrılan bir kişi ise ölmek istedi. İyşte ilde son 24 saat içerisinde meydan gelen olaylar. 
 
KÖPRÜKÖY VE TEKMAN’DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ 1 YARALI
Erzurum’un Köprüköy ve Tekman ilçelerinden meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Tekman İlçesine bağlı Mollamehmet Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında Ş.G. yönetimindeki traktör ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Ş.G. ve L.G. yaralandı. Yaralıların hastaneye sevki sırasında sürücü Ş.G. yolda hayatını kaybederken, L.G. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Köprüköy ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde meydana gelen kazada ise Y.S. yönetimindeki kamyonet ile seyir halindeyken yola aniden çıkan A.T. (11)’ye çarptı. A.T. olay yerinde hayatını kaybetti.
 
KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI
Erzurum’un İspir İlçesinde ahırdan küçükbaş hayvan çalan hırsızlar kıskıvrak yakalandı. İspir ilçesine bağlı Sırakonaklar Mahallesi’nde ahırdan 3 adet küçükbaş havanı çalan hırsızlar jandarmanın sıkı takibi sonucu Artvin’in Yusufeli ilçesinde yakalandı. Şüpheliler P.Y, B.Ü. ve T.Ü. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
Erzurum’un Çat İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı. Çat ilçesine bağlı Aşağı Çat Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında A.K. yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada otomobilde bulunan 2 yaşındaki N.K. kaza yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü A.K. ve eşi M.K. yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
KIZ ARKADAŞINDAN AYRILINCA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Erzurum’da kız arkadaşından ayrılan genç intihara teşebbüs etti. Palandöken İlçesi Yıldızkent semtinde meydana gelen olayda kız arkadaşından ayrılan Y.B. bunalıma girmesi sonucu kolunu jiletle kesti, ardından ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Olaydan sonra yakınları tarafından fark edilerek 112 sağlık ekiplerine bilgi verilmesi üzerine Y.B.’ye ilk müdahale yapılarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
BAĞ EVİNDEN PATATES VE BAL ÇALDILAR
Erzurum’un Tortum İlçesine bağlı Derinpınar Mahallesi'nde bağ evine giren hırsızlar patates, bal ve elma çaldılar. Derinpınar Mahallesi’nde Z.A.’ya ait bağ evine giren hırsızlar evde bulunan 4 çuval patates, 4 çıta bal, 8 kasa elma ve bir adet baltayı çaldılar. Ev sahibinin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine çalışma yapan jandarma ekipleri aynı gün içerisinde bölgede enerji nakil kablolarının da çalındığını belirleyerek şüpheli B.S., S.Y. ve İ.G.’yu gözaltına aldı. Yapılan tahkikatta şüphelilerin iki hırsızlık olayını da gerçekleştirdiği tespit edilerek şahıslarla ilgili soruşturma başlattı.
 
EPİLEPSİ KRİZİ GEÇİRDİ, BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
Erzurum’un Tortum İlçesi’nde epilepsi krizi geçiren şahıs boğularak hayatını kaybetti. Ertum ilçesine bağlı Serdarlı Mahallesi'nde epilepsi hastası olduğu belirtilen E.K. (60) kendisine ait çayırlık alanı sulamak amacıyla su kanalı açtığı sırada epilepsi krizi geçirdi. Kanala yüzüstü düşen E.K. suda boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Etiketler : Erzurum, bağ, hayvan, epilepsi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler