İşte Erzurum'un arka sokakları

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 02.11.2016 13:00:00
Uyuşturucu madde alıp sızan kız çocuğu, donmak üzereyken hastaneye kaldırıldı
İşte Erzurum'un arka sokakları

RADARHABER / ERZURUM
 
Erzurum’da uyuşturucu madde alıp sızan kız çocuğu, donmak üzereyken vatandaşlar tarafından bulunarak hastaneye kaldırıldı. 
Olay dün akşam saat 18. 30 sıralarında Yakutiye İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir vatandaş karanlık sokaktan geçerken duvar dibinde yerde baygın halde yatan 13- 14 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğunu fark etti. Bunun üzerine durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sokakta soğuk havanın etkisiyle donmak üzere olan kız çocuğuna ilk müdahaleyi yaparak hemen hastaneye kaldırdı. Kız çocuğu hastanede tedavi altına alındı. Kimlik bilgilere gizli tutulan kız çocuğunun uyuşturucunun etkisiyle sızdığı belirtildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 
Editör Görüşü: Başında Erzurum isminin geçtiği olumsuz haberler sonrası gazetecilere tepki gösterenler, hatta ''Erzurum'a kar geliyor'' haberini dahi Erzurum'un tanıtımı için olumsuz haber gibi görüp (Kış turizm kenti olduğumuzdan bihaber) ''Kamyoncular Erzurum'a gelmiyor'' diyecek kadar komik duruma düşen gazeteci büyüklerimiz, yukarıdaki haber bugüne kadar yaşanan olumsuzlukların üstünün örtülmesinin bir sonucudur...Gazetecileri günah geçisi olarak ilan etmek yerine, saklamayı değil çözüm yolları üretmeyi tercih etseydik, bu tür olayların bir nebze de olsa önüne geçmiş olurduk...
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler