İşte son 24 saatte meydana gelen olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 25.08.2016 08:13:00
Erzurum son 24 saati, trafik kazalarının yoğun olduğu bir gün olarak geçirdi.
İşte son 24 saatte meydana gelen olaylar

RADARHABER / ERZURUM
 
Erzurum son 24 saati, trafik kazalarının yoğun olduğu bir gün olarak geçirdi. 4 ayrı kazada, 3 kişi ölü, 13 kişi de yaralandı. Polis ise, uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmadı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
174 BİN KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
 
Erzurum'un Pasinler ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 174 bin 501 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Pasinler ilçesinde KOM Şube ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda İ.K., A.Ç. ve B.Ç.’ye ait tarlalarda 174 bin 501kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla kenevir bitkileri İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri tarafından imha edilmek üzere yakıldı. Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra serbest bırakıldı.
 
OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 4 YARALI
 
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza Erzurum’un Yakutiye ilçesi Soğucak Mahallesinde meydana geldi. A.E. idaresindeki otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü A.E. ile araçta yolcu olarak bulunan N.K., E.S. ve E.E. isimli şahıslar hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralandı. Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
ÇEKİCİ DEVRİLDİ, SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ...
 
Erzurum’un Palandöken ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza saat 06.45 sıralarında Erzurum’un Palandöken ilçesi Yağmurcuk Mahallesinde meydana geldi. B.S. yönetimindeki bir çekici sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada araç sürücüsü B.S. olay yerinde hayatını kaybederken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
TORTUM'DA OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ 1 YARALI
 
Erzurum’un Tortum ilçesinde bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölürken bir kişi de yaralandı. Kaza saat 17.00 sıralarında Erzurum’un Tortum ilçesi Kırmalı Mahallesinde meydana geldi. M.G. yönetimindeki otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza sonrasında olay yerine gelen ambulanslarla yaralı olan araç sürücü M.G. ile araçta yolcu olarak bulunan H.İ. hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü M.G. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken H.İ.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 

OTOMOBİL BANKETE ÇARPTI: 4 YARALI

Erzurum’un İspir ilçesinde bir otomobilin yol kenarındaki bankete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza Erzurum’un İspir ilçesi Leylek Mahallesinde meydana geldi. N.Y. idaresindeki otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bankete çarptı. Kazada araç sürücüsü N.Y. ile araçta yolcu olarak bulunan E.Ş., M.Y. ve S.Y. isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler