İşte son 24 saatte meydana gelen olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 20.09.2016 16:17:00
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
İşte son 24 saatte meydana gelen olaylar

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Bahşiş almak isteyen bir çocuğa otomobil çarptı, Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Teörö opğerasyonunda ise 30 kişi gözaltına alındı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen
olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
4 KİLO UYUŞTURUCU YAKALANDI
 
Erzurum’da yapılan yol kontrolü sırasında durdurulan otobüs bagajından 4 kilo 75 gram afyon sakızı ele geçirildi.  Erzurum Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında bir otobüs durduruldu. Ekipler tarafından otobüste yapılan aramada A.H.S. ve F.M.’ye ait poşet içerisinde 4 kilo 75 gram afyon sakızı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki şüpheli şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan yasal işlem yapıldı.
 
BAHŞİŞ ALMAK İSTERKEN OTOMOBİLÇARPTI
 
Erzurum’da düğün konvoyunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Karaçoban ilçesinde ikamet eden M.İ, düğün konvoyu geçtiği anda bahşiş almak için gelin arabası peşinde koştu. Bahşiş almaya çalışan M.İ.'ye, O.D. yönetiminde ki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen M.İ. yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan M.İ.’nin tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
TERÖR OPERASYONU: 30 GÖZALTI
 
Erzurum’un Hınıs ilçesinde PKK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Hınıs ilçe merkezi ile bağlı köy ve mezralarda düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Jandarma ve Özel Harekat ekiplerince biri kadın 30 kişi göz altına alındı. 22 kişi ilçe merkezinde gözaltına alınırken, 8 kişinin ise mezralardan alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şahısların Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
 
 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR: 1 ÖLÜ 5 YARALI

Erzurum’un Uzundere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Uzundere ilçesinden Erzurum’a seyir halindeki Selami Baykal’ın kullandığı 25 ER 983 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Erzurum’dan gelen Yetkin Günaydın idaresindeki 25 LH 552 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada, sürücü Yetkin Günaydın hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak teravi altına alındı.Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler