Karayazı'da amca-yeğene sır infaz!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 19.06.2019 14:02:00
Erzurum'un Karayazı ilçesinde AK Parti Karayazı Meclis üyesi ve yeğeni silahla vurularak öldürüldü.
Karayazı'da amca-yeğene sır infaz!

Sinan AYDIN’ın haberi…

 

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'un Karayazı ilçesinde AK Parti Karayazı Meclis üyesi ve yeğeni silahla vurularak öldürüldü. İki vatandaşın cesedi, araziye terkedilmiş bir aracın içerisinde bulundu. AK Parti Karayazı Meclis üyesi Savcı Küçük ve yeğeni Tanju Küçük, Karayazı ilçesine bağlı Turnagöl köyü kırsalında bir aracın içerisinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Cesetlerin pikaba konularak araziye bırakıldığı tespit edilirken, olayın terör saldırısı olduğu ihtimali ağırlık kazandı. Karayazı'ya bağlı Turnagöl ile Anıtlı mahalleri arasındaki arazide, dün sabah terk edilmiş aracın içinde 2 kişinin hareketsiz olduğunu görenler, jandarmaya haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde, 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Araçtakilerin silahla başlarından vurulduğu da tespit edildi. Jandarmanın araştırması sonucu cesetlerin, Turnagöl Mahallesi'nin eski muhtarı olan, AK Parti Belediye Meclis üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük'e olduğu belirlendi. Amca- yeğenin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

 

Cumhuriyet Savcılığı, sır cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yetkililer, cinayetlerin terör örgütü PKK’nın infazı olduğu yönünde ağırlıklı olarak soruşturmanın yürütüldüğünü bildirdi. Erzurum valisi Okay memiş’te yaptığı açıklamada, olayın çok yönlü olarak araştırıldığını ancak ilk olarak olayın teörö infazı yönünün ağırlıkta araştırıldığını açıkladı. Erzurum valiliği'de sır cinayetlerle ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, '' İlimiz Karayazı ilçesinde 18 Haziran 2019 Salı günü (bugün) saat 14.30 sularında Turnagöl Mahallesi ile Anıtlı Mahallesi arasında arazide terk edilmiş bir halde bulunan araç içerisinde iki şahsa ait ceset olduğu bilgisi alınmıştır. Yapılan araştırma neticesinde araç içerisinde ölü olarak bulunan şahısların eski Turnagöl Mahallesi Muhtarı ve halen AK Parti Belediye Meclis üyesi olan S.K. ve yeğeni A. K. olduğu tespit edilmiştir. Karayazı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan konu her yönüyle araştırılmakta olup, olayla ilgili yaşanacak gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir” denildi. 

 

TOPRAĞA VERİLDİLER

 

Arazide terk edilmiş aracın içinde cansız bedenleri bulunan AK Parti Belediye Meclis üyesi Savcı Küçük (63) ile yeğeni Ahmet Küçük (30), bugün toprağa verildi. Cenazeleri sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındıktan sonra, amca ile yeğeni  kılınan cenaze namazının ardından Turnagöl köyündeki aile kabristanında toprağa verildi. Cenaze törenine, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı yöneticileri ve Küçük ailesi katıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. 


    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler