Kıskanç kocadan eşine Facebook bıçağı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 24.07.2014 18:41:00
Erzurum’da Turgay K. Facebookta fotoğraflarını gördüğü karısını...
Kıskanç kocadan eşine Facebook bıçağı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da geçimsizlik yüzünden boşanma davası açan eşi D.K.’yı kıskançlık yüzünden öfkelenerek bıçaklayan Turgay K. tutuklu yargılandığı Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Bir süre önce aralarında başlayan şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 çocuk annesi D.K. Turgay K.’dan ayrılmak için Aile Mahkemesine dilekçe vererek boşanma davası açtı. Eşini başka bir araçta görerek kıskançlık krizine giren Turgay K. belinden çıkardığı ekmek bıçağı rast gele savurarak çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralanan D.K. kaldırıldığı Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

FACEBOOK'TA FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNCE...
‘Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanan eşi D.K.’yı ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemi ile yargılanan Tugay K.,’Eşime kesinlikle şiddet uygulamadım. Benim ailem mütehassıs bir aile olduğu için kendine kapanması konusunda birkaç kez uyardım. Buna benzer birçok konu yüzünden tartıştık. Eşimle ayrılmaya karar verdik. Bir süre önce sosyal paylaşım sitesinden kendi fotoğraflarını yayınladığını görünce boşanma sürecine kadar giyimine dikkat etmesini söyledim. Kendisi ile karşılaşınca ‘Sen adamsın ‘ diyerek hakaret etti. Ben de kendisini korkutmak için bıçağı salladım, öldürmek amacı ile vurmadım. Pişmanım’ dedi. Eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen D.K.'‘Benim kesinlikle açık, saçık gezmelerim olmadı.
 
KISKANÇ KOCAYI AFFETMEDİ
Ben kendisine olan güvenini sarmadan evlilik yaşantımı sürdürdüm. Boşanma süreci içinde kendisi ile karşılaştığımızda, ‘Neden beni bıraktın’ diyerek tartıştı. Arkadaşımın aracına bindikten sonra, araçtan beni aşağı indirmek istedi poşet içinden bıçağı çıkararak saçlarımı çekerek ‘Dur boğazını keseyim ne olduğunu anlarsın’ diyerek rast gele vurdu. Şikayetçiyim’ dedi. Mahkeme heyeti tutuklu sanık Turgay K. Resmi nikâhlı eşi D.K.’yı ‘‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Verilen ceza hükmü ile birlikte tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Etiketler : Erzurum, facebook, mahkeme, bıçak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler