Koca ev yandı ruhu bile duymadı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 07.05.2013 20:47:03
Müstakil evde çıkan yangın, ev sahibi hariç tüm mahalleyi sokağa döktü.
Koca ev yandı ruhu bile duymadı

 

Soner İSTANBULLU'nun haberi...

 

RADARHABER - ERZURUM 

Erzurum'da bir evde çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen yangın, korku ve paniği neden oldu. Saat 17.40 sularında İsmet paşa Caddesi Dere Mahallesi 1’inci Bican sokakta bulunan 19 numaralı müstakil evde çıkan yangın, ev sahibi hariç tüm mahalleyi sokağa döktü. Yangın ihbarı ile alarma geçen itfaiye ekipleri, olay yerine ulaştığında içeride insanlar olduğu bilgisini aldı.

EVİ YANARKEN EVDEYDİ AMA HABERİ OLMADI

Yalnız yaşayan ev sahibinin dumandan dolayı evde bayılmış olacağı şüphesi ile sağlık ekipleri ile birlikte balkona merdiven dayayıp 2 katta bulunan eve ulaştılar. Evin camı kırıldı. İçeriden çıkan ev sahibi vatandaş, büyük bir şaşkınlıkla itfaiye ekiplerine ne olduğunu sordu. İtfaiye ekiplerinin “Evin yanıyor seni kurtarmaya geldik” demesi üzerine ev sahibi Talat Bağırsakçı, “Kim yaktı. Benim hiç haberim yok yangından. Televizyon izliyordum. Hafif bir duman geldi, oralı olmadım” cevabını verdi. Evi yanan ev sahibinin verdiği cevap,  hem itfaiye erlerini hem de sağlık ekiplerini şaşkına çevirdi. Uzun bir süre yanmakta olan evini terk etmek istemeyen Talat Bağırsakçı, “Bir şey olma,z ben evimdeyim. Yangın sönsün kapıdan çıkarım” diyerek merdivenden inmeyi reddetti.  

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alınan yangında, şans eseri can kaybı yaşanmadı. Yanan evde ve yan binada maddi hasar meydana geldi. Yangının kömürlük olarak kullanılması için tahtalardan yapılan barınağın ateş alması sonucu çıktığı iddia edilirken, yangının kim tarafından çıkarıldığı konusunda bina sakinleri arasında tartışmalar yaşandı. Çevrede toplanan meraklı vatandaşların ilgisini ise, yangından çok evi yanan ancak ruhu bile duymayan ev sahibi Talat Bağırsakçı çekti. Sergilediği rahat tavırları ile çevredekileri şaşırtan Talat Bağırsakçı, “Evde televizyondan haberleri izliyordum. Evimin yandığını fark etmedim. Kapının arasından hafif bir duman geldiğini gördüm oda dışarıda çocuklar ateş yakıyorlardır diye önemsemedim. İtfaiye erleri camı kırınca anladım. Evimi terk etmek istemedim. Bir şeyim yoktu. Balkonda yangını söndürmelerini bekledim” dedi. 

 

 

Etiketler : yangin, erzurum, alev,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • ali 15.05.2013 05:05:58

    demekki adamın dünya yansa umrunda değil. rahat adam oyle olacan deyme keyfine adamın :)

  • Veli 07.05.2013 08:05:44

    Allahın ..... yanıyor haberi yok...Kesin TV'de açık film izliyordur:).)

  • Haahaaaa 07.05.2013 08:05:34

    Ay güleyimmi ağlayayımmı bilemedim. Bu ne umursamazlık...Acaba televizyonda o an ne vardı:):)

En Son Haberler