Lise öğrencisinin asansörde feci ölümü!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 09.10.2013 11:29:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde asansöre kafası sıkışan öğrenci, feci şekilde hayatını kaybetti. Dün gece saat 21.00 sularında Köprüköy Anadolu Lisesi’nde yaşanan olay, iddialara göre şöyle gelişti.

YATILI KALIYORDU

Köprüköy Anadolu Lisesi Lise 3'üncü sınıf öğrencisi olan ve aynı zamanda yatılı kalan 17 yaşındaki Sezer Yavuz, asansöre binmeye çalışırken kapı bir anda kapanınca kafası ve vücudunun bir bölümü asansör kapısına sıkıştı. Sıkışma sonucu boynu kırılan Sezer Yavuz, olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelme çalışmasının ardından Sezer Yavuz'un cesedi, otopsi için Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

VALİLİK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada Erzurum valiliği, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı: Açıklamada, talihsiz ölümle ilgili şu bilgilere yer verildi: "8 Ekim 2013 Salı günü saat 21.00 sıralarında, Sezer Yavuz isimli öğrenci,  Köprüköy Anadolu Lisesi Pansiyon Yemekhanesinde bulunan ve sadece yemek, bulaşık, kap vs. taşınması amacı ile hizmet veren yük taşıyıcısına binmiş, yemekhanenin alt katından üst katına çıkmaya çalışmış, içerisine bindiği kabin yukarı doğru hareket ederken bilinmeyen bir nedenle şahıs kafa ve göğüs kısmını kabinin dışına çıkartmış, şahsın vücudunun, kat geçişi esnasında hala dışarda olması nedeniyle kabin ile 1. kat zeminine sıkışarak ezilmek sureti ile ağır şekilde yaralanmıştır. Durumdan haberdar olan pansiyon görevlileri tarafından ambulansla Köprüköy Devlet Hastanesine getirilen öğrenciye ilk müdahale yapılmış, ancak şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir.Olayla ilgili olarak Pasinler Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli soruşturma, Erzurum Valiliği tarafından ise idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

 

                                              

Etiketler : Erzurum, lise, asansör, Köprüköy,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler