Mete Yarar'a silahlı saldırı düzenlendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 29.08.2016 12:09:00
Güvenlik uzmanı özel kuvvetlerden emekli yarbay Mete Yarar'a silahlı saldırı düzenlendi.
Mete Yarar'a silahlı saldırı düzenlendi

RADARHABER / ERZURUM
 
Güvenlik uzmanı özel kuvvetlerden emekli yarbay Mete Yarar'a silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik uzmanı Mete Yarar Kadıköy Suadiye’de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar saldırıdan yara almadan kurtuldu.
 
“KARŞILIK VERDİM”
 
Mete Yarar “iki kişiydiler ateş açtılar, silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı. Şu anda iyiyim. Bir şeyim yok.” dedi.
 

Mete Yarar, Twitter'dan yaptığı açıklamada ;

"Arayanlar için çok teşekkür ederim. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Hep söylediğim tek şey Allah'ın verdiği canı o alır . Ilk mermi üç metreden atılmasına rağmen patlamadı. Allah büyük bir tuzaktan ve komplodan korudu. 

Bunlar en iyi bildikleri tuzağı bana da kurmaya çalıştılar. Keşke böyle bir olay ile sevenlerim bu kadar çok olduğunu öğrenmeseydim. İşin ilginç yanı olayın bir adi alacak gibi gösterilmesidir. Bu zaten tuzağın ilk başlangıcıdır. 

Son Yazımı okuyun itibar suikastine nasıl uğratılacağımızı okuyun. Aynen beklediğim gibi oldu. Millet Canını vermiş biz de en fazla bir can veririz. Ama beni susturamazsınız. Birazdan videosunu yayınlayacağım. Ordan dinlersiniz. Arayan soran herkese teşekkürler. Herşey horozun vurup patlamayan mermide. Dualarınız yeter" dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler