MİT Mensubu dehşet saçtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 09.11.2015 08:30:00

RADARHABER / ERZURUM

Bursa'nın Gemlik İlçesi’nde kızı 10 yaşındaki Eda ile eşi 37 yaşındaki Seçil Ş.’yi tabancayla öldüren Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 45 yaşındaki Kenan Ş., eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.Olay, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Görev yaptığı Erzurum’dan tayini İzmir’e çıkan MİT mensubu Kenan Ş., izninin bir bölümünü geçirmek için 10 gün önce Gemlik İlçesi’ndeki kayınpederi Osman S.’nin evine geldi. Eşi ve çocuğu 1 aydan bu yana kayınpederinin evinde kalan Kenan Ş., saat 02.00 sıralarında beylik tabancasıyla önce eşi Seçil Ş.’yi ardından kızı Eda Ş.'yi başlarına tabanca ile birer el ateş ederek öldürdü.

ŞOK EDEN VEDA MEKTUBU

Bursa’nın Gemlik ilçesi’nde kızı, 10 yaşındaki Eda ile eşi, 37 yaşındaki Seçil Şen’i tabancayla öldüren Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) koruma olarak çalışan 45 yaşındaki Kenan Şen'in ardında veda mektubu bıraktığı ortaya çıktı. Şen, mektubunda depresyonda olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm. Affedin"  diye yazdı.

YENİ EMEKLİ

Kenan Şen, ağır bir depresyon geçirdi. İlaç ve pskiyatristten destek alan Şen, depresyonu bir türlü atlatamadı.  durumunun giderek ağırlaştığı ve çalışma arkadaşları arasında dengesiz davranışlarn sergilemeye başlayan Şen, yaklaşık bir ay önce emekli edildi.

BİR TÜRLÜ KURTULAMADI

Ağır depresyondan bir türlü kurtulamayan Şen,  45 yaşında MİT'ten emekli olmak zorunda kaldı.  Geçirdiği kriz sonucu eşi ve kızını öldüren Şen veda notunda da üzgün olduğunu vurgularken, "Depresyon bir türlü peşimi bırakmıyor" yazması da dikkat çekti.. 

Etiketler : Erzurum, Mit, İzmir, istihbarat,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler