Olur ve Tekman'da silahlar konuştu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 19.09.2013 11:00:00
Erzurum'un Olur ve Tekman ilçelerinde meydana gelen iki ayrı silahlı kavgada, iki kişi yaralandı.
Olur ve Tekman'da silahlar konuştu!

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'un Olur ve Tekman ilçelerinde meydana gelen iki ayrı silahlı kavgada, iki kişi yaralandı. Erzurum'un Olur ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. 
Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Taşlıköy köyünde meydana gelen olayda, Ayvalı Barajı HES santrali şantiyesinde çalışan S.A.'nın gece bekçiliği yaptığı sırada Oltu- Yusufeli karayolundan Oltu istikametine gitmekte olan plakası ve markası belli olmayan bir araç içerisinden kimliği belirsiz kişilerce tabanca ile 4 el ateş edildi. Edilen ateş sonucu S.A. kolundan yaralandı. S.A. olay yerine gelen ambulansla tedavi altına alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

TEKMAN'DA İKİ KİŞİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI
Tekman ilçesinde ise iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İlçeye bağlı Yiğitözü köyünde ikamet eden M.A. aralarında husumet bulunduğu M.G.Ş. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu M.A. elindeki av tüfeğiyle M.G.Ş.'yi bacağından vurdu. Jandarma ekipleri tarafından M.A.'nın evinde yapılan aramada olayda kullandığı 1 adet Royal Magnum marka av tüfeği ele geçirildi.Olayla ilgili olarak M.A. gözaltına alındı. 
Etiketler : Erzurum, kavga, silah, yaralı,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler