PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu öldürüldü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 15.06.2017 13:40:00
Şenkaya kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi.
PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu öldürüldü

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un Şenkaya ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasında PKK'nın szöde Şenkaya sorumlusunun da bulunduğu öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri, Şenkaya ilçesi kırsalında gece saatlerinde operasyon başlattı. Operasyonda ormanlık alanda bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi. 
 
SÖZDE ŞENKAYA SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ
 
Şenkaya ilçesine bağlı Beşpınarlar ve Çamlıalan köyü kırsalında gerçekleştirilen 'Tümgeneral Aydoğan Aydın' operasyonunda,biri ölü 4'ü yaralı toplam 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Öldürülen teröristin PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu olduğu öğrenildi. 
Operasyonda ölü ele geçirilen teröristin PKK'nın bölgede önemli ismi olan örgütün sözde Şenkaya-Göle sorumlusu 'Hakkı' kod Yasin Atsak olduğu öğrenildi. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonların sürdürüldüğü belirtildi. Operasyonda 1 adet Mp-15 piyade tüfeği, Mp-15 piyade tüfeğine ait 180 adet mermi, Mp-15 piyade tüfeğine ait 7 adet şarjör, 58 adet kaleşnikof mermisi, Muhtelif yaşam ve tıbbi malzeme de ele geçirildi. 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler