Polise döner bıçağı ile saldırdı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 29.05.2014 12:35:00
Erzurum’da alkol aldıktan sonra arkadaşlarıyla kavga eden genç, olay yerine gelen polis memurlarına saldırdı.
Polise döner bıçağı ile saldırdı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da alkol aldıktan sonra arkadaşlarıyla kavga eden genç, olay yerine gelen polis memurlarına saldırdı. Belinden çıkardığı döner bıçağıyla iki polis memurunu parmağından yaralayan saldırgan, yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesinde 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, olay, Yakutiye İlçesi Bakırcı Mahallesi’nde meydana geldi. Aşırı miktarda alkol olan 24 yaşındaki İsmail K., çevresinde bulunan kişilere küfürler savurmaya başladı. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar 155 'Polis İmdat’ı arayarak yardım istedi. Gürcükapı Polis Merkezinden olaya müdahale etmek için gelen polis memurları, R.Ü. İle A.Ç. alkollü İsmail K.’yı polis merkezine davet etti.
 
"SALDIRDIĞIM KİŞİLERİN POLİS OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Polis memurlarına direnen alkollü genç belinden çıkardığı döner bıçağını rastgele sallayarak iki polis memurunu serçe parmağından yaraladı. Biber gazı ile etkisiz hale getirilen alkollü genç gözaltına alındı.Asliye Ceza Mahkemesinde 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açılan İsmail K., karar duruşmasında pişmanlık duyduğunu ifade ederek, ”O gece alkollüydüm. Bir kaç arkadaşımla kavga ettim. Bu saldırdığım kişilerin polis olduğunu bilmiyordum. Beraatımı istiyorum” dedi. Sanığın, döner bıçağı sivil vatandaşa sallamak suç değilmiş gibi 'Saldırdığım kişilerin Polis olduğunu bilmiyordum" demesi şaşkınlık yaşadı. 

9 AY 10 GÜN HAPİS CEZASI ERTELENMEDİ
Mahkeme heyeti, karar duruşmasında tutuksuz yargılanan İsmail K.’yı “Kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme”suçunu işlediği gerekçesiyle 9 ay hapis cezasına çarptırdı.Mahkeme, İsmail K.’ya verilen hapis cezasını ertelemedi. Yargıtay Ceza Dairesi’nin verilen hapis cezasını onaması durumunda İsmail K. cezaevine girecek.
Etiketler : Erzurum, döner, Polis, mahkeme,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler