Polise havalimanında meydan dayağı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 10.07.2013 03:23:00

Orkun ÇİZMELİ'nin haberi...

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum Havalimanı'nda görevli polis memurları, kalabalık bir grup tarafından dövüldü. Saldırganların emniyet amirinin tanıdığı çıktığı, olayın örtbas edildiği iddia edildi.Erzurum Havalimanı'nda görev yapan polis memurları, X-Ray cihazından geçerken, uyarı sinyali çalan şahsı, yeniden cihazdan geçmesi için yönlendirince, şahsın yakınları tarafından feci şekilde dövüldü. Polis döven şahıslar, üst düzey tanıdıkları çıktı, olay örtbsas edildi, polisler yedikleri dayakla kaldı...
 
YENİDEN CİHAZDAN GEÇMESİNİ İSTEYİNCE...
İddiaya göre, Erzurum Havalimanı'nın akaryakıtını karşılayan firmada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs, bir yakınını yolcu etmek üzere havalimanına geldi. İsmi sır gibi saklanan şahıs, yakınının X-Ray cihazından geçtiği sırada uyarı sinyalinin çalmasına rağmen, görevli polis memurlarından "torpil" yapmalarını istedi. Ancak polis memurları, bunu kabul etmedi ve şahsın yeniden cihazdan geçmesini istedi. Bu sırada polislerle, akaryakıt şirketinin güvenlik görevlisi arasında sözlü tartışma çıktı. Güvenlik görevlisinin yakınlarının da devreye girmesiyle birlikte tartışma, kavgaya dönüştü. Kalabalık bir grubun saldırısına maruz kalan polis memurları, görevleri başında öldüresiye dövüldü. 
 
TORPİL İDDİASI
Polis memurları, akaryakıt şirketinin güvenlik görevlisi ve yakınlarından şikayetçi oldu ancak polis döven şahıslardan birinin polis teşkilatında etkili bir tanıdığı ortaya çıktı. İddiaya göre Iğdır'da görev yapan bir emniyet amiri, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ndeki tanıdıklarıyla temasa geçti ve olayın kapatılmasının sağlanmasını 'rica' etti. Bunun üzerine şikayetçi polislere gerekli "ayar" verildi ve şikayetlerinden vazgeçmeleri sağlandı. Bu gelişme üzerine şikayetlerinden vazgeçmek zorunda kaldığı bildirilen polis memurlarına yedikleri dayak kar kaldı. Şimdi gözler Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a çevrildi. Vali Altıparmak ve Emniyet Müdürü Yıldız'ın bu skandala müdahale ederek, polisi dövenler ve olayın örtbas edilmesini sağlayanlar hakkında gerekli işlemleri başlatması bekleniyor. (Kaynak: Erk Haber)

Not:Haberde kullanılan fotoğraf arşivdir... 

Etiketler : Erzurum, polis, dayak, meydan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Yönetici 10.07.2013 12:07:59

    Sayın ASD haberin sonunda nota dikkat ederseniz, haberde kullanılan fotoğrafın Arşiv olduğu belirtilmektedir...

  • ASD 10.07.2013 11:07:24

    FOTOĞRAF HİÇTE HAVAALANINDA ÇEKİLMİŞ GİBİ DEİL ? HASTANE OLMASIN SAKIN.

En Son Haberler