Son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 15.08.2013 12:08:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da son 24 saatte hareketli saatler yaşandı. İşte 24 saatte olanların özeti:

EVİN ÖNÜNÜ SÜPÜRME' TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Erzurum'un Çat ilçesinde ‘Evin önünü süpürme’ tartışması aile kavgasına dönüştü. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Çat ilçesinde A.K. isimli şahıs ile S.Y. isimli şahıs arasında ev önünü süpürme meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmaya diğer aile bireylerinin müdahale etmesi üzerine kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan A. K., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
Erzurum’un Aziziye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Erzurum’un Aziziye ilçesinde meydana gelen kazada B.A. idaresindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu.Kazada araç içinde bulunan M.K. ve sürücü B.A. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

YANAN OTOMOBİİ PATLAMA RİSKİNE RAĞMEN FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER
Erzurum'da Fil Geçti Köprüsü'nün altında lüks bir otomobilde dumanların yükselmesi korkuya neden olurken, yüzlerce vatandaşın aracın patlama ihtimaline aldırış etmeyerek olayı film izler gibi seyretmeleri ise dikkat çekti. Olay, akşam saatlerinde Fil Geçti Köprüsü altında meydana geldi. Seyir halindeki son model lüks otomobilden bir anda dumanlar yükseldi. Bunun üzerine otomobil sürücüsü aracı terk ederek çevreden geçen araçlardan yangın tüpü bulmak için feryat etti. Duran araçlardan alınan yangın tüpleriyle otomobile müdahale edilirken, araçtan çıkan aşırı duman çevreyi kapladı. Kısa sürede köprünün etrafına toplanan yüzlerce vatandaş ise, aracın patlama ihtimaline aldırış etmeyerek, olayı film izler gibi seyretti.Yangın tüpleriyle yapılan müdahalelerin ardından otomobil söndürülürken, sürücü ise daha sonra otomobiline binerek olay yerini terk etti.Otomobilin gitmesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri de, aracın ve sürücünün olmadığını görünce geri döndü.

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesinde dün saat 17.50 sıralarında meydana gelen trafik kazasında B.C.’nin kullandığı araç ile H.Ç.’nin kullandığı araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza da 1 kişi yaralandı. Yaralanan şahıs kaza yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

JANDARMADAN KENEVİR OPERASYONU

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pasinler ilçesi ve köylerinde uyuşturucu madde imaline yönelik yasadışı kenevir ekimi yapıldığına dair alınan bilgiler doğrultusunda 12 Ağustos 2013 tarihinde 4 ayrı noktada eş zamanlı olarak yapılan kontrollerde 19 bin 560 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. İcra edilen operasyonel faaliyet neticesinde ele geçirilen kenevir bitkileri usulüne uygun olarak olay mahallinde yakılarak imha edildi.Olay şüphelileri A.K., C.K., F.U. ve Ç.T. isimli şahıslar yakalanarak adli makamlara sevk edildi.  

Etiketler : Erzurum, asayiş, saat, jandarma,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler