Son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 22.08.2013 20:00:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da 1 gün içinde meydana gelen olayları, Radar Haber okuyucuları için derledik. İşle son 24 saat içerisinde olanlar. 

HAYVAN OTLATMA KAVGASI

Erzurum’da hayvan otlatmak için çıkan kavgada sopalar konuştu. 
Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un İspir İlçesinde meydana gelen olayda A.D. isimli şahıs yaylada otlatmak için bıraktığı büyükbaş hayvanların geri gelmemesi üzerine hayvanların sahibi M.Y. ile tartıştı. M.Y isimli şahıs elindeki sopa ile A.D. isimli şahsı yaraladı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı semtinde İ.A ve B.G isimli iki araç sürücüsünün kavşağa kontrolsüz girmesi sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Kazada otomobillerin içinde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

RÖMORK KAPAĞI ÜZERİNE DÜŞTÜ

Erzurum’da römork kapağı üzerine düşen bir kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un Tekman ilçesinde V.B. isimli şahıs traktör kapağının üzerine düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralandı. V.B. İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Erzurum’a sevk edilerek tedavi altına alındı.
 
Etiketler : Erzurum, asayiiş, yaralama, römork,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler