Subay ve Assubaylara fuhuş gözaltısı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 05.06.2013 22:38:00
Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatı sonrası Kars'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 rütbeli asker gözaltına alındı.
Subay ve Assubaylara fuhuş gözaltısı

RADARHABER / ERZURUM  

Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatı sonrası Kars'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda, Kars ve ilçelerindeki askeri birlikte görevli 5 rütbeli asker gözaltına alındı. Kars'ta cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen bir kadının sağlık raporunda HIV virüsü taşıdığının belirlenmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı el koydu. Özel yetkili mahkemenin geniş çaplı soruşturması sonrası, operasyon için düğmeye basıldı.

SUBAY VE ASSUBAYLARA FUHUŞ GÖZALTISI

Kars Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kars Merkez Komutanlığı ekipleri ile birlikte belirlenen adreslere baskın düzenledi. Operasyonlarda, Kars ve ilçelerinde görevli aralarında Karakol Komutanlarının da bulunduğu iddia edilen 1 Subay, 3 Assubay ve bir Uzman çavuş gözaltına alındı.  'Fuhuşa aracılık ve insan ticareti yaparak menfaat elde etmek' suçlarından gözaltına alınan 5 rütbeli asker, ifadelerinin tamamlanmasının ardından Erzurum'a sevk edildi. Zanlılar, soruşturmayı yürüten Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet savcısına ifade verecek.

    

Etiketler : Erzurum, fuhuş, Kars, asker,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler