Tutuklu asker sayısı 4'e çıktı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 07.06.2013 02:03:00
Yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptırılmasına göz yumdukları iddiası ile tutuklanan asker sayısı 4'e yükseldi.
Tutuklu asker sayısı 4'e çıktı

Kars’ta bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Erzurum TMK 10. Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Gürcistan’dan getirilen yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptırılmasına göz yumdukları iddiası ile tutuklanan Jandarma Yüzbaşı ile bir Astsubay ile birlikte iki jandarma başçavuş daha ‘ Örgüt Yöneticiliği’, “Fuhuş’a Aracılık’ etmek suçlarından tutuklandı. Operasyon kapsamında tutuklu asker sayısı dörde yükseldi. 
Kars Merkez ve Arpaçay İlçelerinde otel ve gazinolarda fuhuş baskınına yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında gözaltı sayısı 22’ye yükseldi. Jandarma’nın fuhuş yaptırılan kadınlara ve bu kadınları pazarlayanlara yönelik sürdürülen operasyonda biri Jandarma Yüzbaşı ile Jandarma Astsubay ile birlikte 4 asker gözaltına alınmış Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D. önceki gün tutuklanmıştı.
İKİ JANDARMA BAŞÇAVUŞ CEZAEVİNDE
Erzurum TMK. 10 Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D.’nın tutuklanmasının ardından sorguları önceki gün akşam tamamlanan Jandarma Başçavuş E.P. ile M.K.Ö. tutuklama talebi ile çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemece ‘Örgüt Yöneticiliği, fuhuş’a aracılık’ suçları iddiası ile tutuklanarak askeri cezaevine kondu. Tutuklu asker sayısı dörde yükseldi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan diğer şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler