Yaralı Kişi Terörist Olunca Ortalık Karıştı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 29.08.2015 12:00:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzincan’da yaralı olarak ele geçirilen teröriste, öfkeli vatandaşlar tarafından linç girişiminde bulunuldu. 27 Ağustos Perşembe günü Erzincan-Kemah karayolunda PKK terör örgütü tarafından sivillere yönelik yapılan saldırının ardından güvenlik kuvvetlerince başlatılan operasyonda yaralı olarak ele geçirilen bir bölücü terör örgütü mensubu, bugün akşam saatlerinde Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınmıştı. 

Bu sırada hastanede bulunan vatandaşlar, tedavi altına alınmak istenen kişinin teröristolduğunu anlayınca hastane görevlileri ve polislere tepki göstererek teröristi linç etmek istedi. Ardından güvenlik kuvvetleri, ön tedavisi yapılan bölücü terör örgütü mensubunu hastane acil servisi önünde artan kalabalığa karşı hastanenin morg çıkışından çıkartarak Erzurum'a sevk etti.
 
AMBULANSIN ÖNÜNÜ KESTİLER

Erzurum’a sevk edilen teröristin bulunduğu ambulansın önü Tercan'da ki öfkeli kalabalık tarafından kesilerek linç edilmek istendi. Yaralı terörist güvenlik güçlerinin müdahalede bulunmasıyla tekrar Erzincan üzerinden Sivas’a sevk edilmek istendi.

AKREPLE BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI
 
Bunun üzerine Refahiye’de ki bir öfkeli kalabalıkta yine ambulansın önünü keserek yaralı olarak ele geçirilen teröristi linç etmek istedi. Güvenlik güçlerinin müdahalesine rağmen dağılmayan öfkeli grup, teröristi linç etmek için ambulansın lastiklerini patlatıp camları taşlar ile kırdı. Öfkeli kalabalık, olay yerinde ki güvenlik güçlerinin biber gazıyla müdahale etmesi üzerine zorlukla dağıtılmaya çalışılırken, atılan taşlar ile tekrar yaralanan terörist daha sonra başka bir araca sevk edilmek istenirken kalabalığın saldırısı sonucu linç edilmekten askerin müdahalesiyle kurtarılarak akrep aracına bindirilip bölgeden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Yaralı teröristin nereye götürüldüğü konusunda herhangi bir bilgiye rastlanılamadı.
Etiketler : Erzurum, Erzincan, terörist, linç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler