Yasak aşk cinayetinde karar açıklandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 12.11.2015 12:10:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da 5 çocuk annesi kadınla yasak aşk yaşayan 28 yaşındaki Lokman Serçeoğlu, buluştuğu kadını 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Mahkemede, 'namusumu temizledim' diye savunma yapan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cinayet olayı, 17 Mart günü, merkez Palandöken İlçesine Solakzade Mahallesi Şifa Sokakta meydana geldi. Sevgilisinin evinin önüne kadar giden Lokman Serçeoğlu, telefon ile aradığı evli ve 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Hanım Çakmak’a aşağı inmesini söyledi. Hanım Çakmak, yasak aşk yaşadığı Lokman Serçeoğlu'nun isteği üzerine evin önüne indi. İkili, kimse görmesin diye bir süre yürüyüp aşağı mahallede konuşmaya başladılar. 

BIÇAKLAYIP İŞ MAKİNESİNİN ALTINA ATTI, İHBARDA BULUNDU

Taksicilik yapan Lokman Serçeoğlu, üzerinde getirdiği bıçakla Hanım Çakmak’ı 12 yerinden bıçakladıktan sonra bir iş makinesinin altına bırakıp kaçtı. Lokman Serçeoğlu, daha sonra ise olayı gören bir vatandaşmış gibi 112'yi arayarak adresi verip bir kadının yaralı şekilde yerde yattığı ihbarında bulundu.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hanım Çakmak'ın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Geniş çaplı tahkikat başlatan Polis, Hanım Çakmak'ı yaralı bir kişi var ihbarı yapan Lokman Serçeoğlu'nun öldürdüğünü, katil zanlısının 5 çocuk annesi Hanım Çakmak ile yasak aşk yaşadığını belirledi.  Öldürülen Hanım Çakmak'ın 14 yaşında evlendiği, en büyüğü 15 yaşında olan 2'si erkek 3'ü kız 5 çocuğu bulunduğu, bir süre kız yurdunda çalıştığı, bir apartmanda kapıcı olarak görev yapan Hasan Çakmak ile evli olduğu, eşiyle 2010 yılında boşandıktan sonra 2014 yılında tekrar evlendiği belirlendi. 

MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI

Tutuklanan Lokman Serçeoğlu hakkında tasarlayarak hunharca adam öldürmek suçundan ömür boyu hapis istemiyle Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Karar duruşmasında son kez savunma yapan sanık Lokman Serçeoğlu, önceki duruşmalarda verdiği savunmayı tekrarlayarak, "Kimse benim ismimle oynayamaz. Benim namusum yerlere düştü, ben de namusumu temizledim" dedi. Olay gününü anlatan sanık Lokman Serçeoğlu, "Hanım Çakmak'ın oturduğu apartmanın önüne giderek cep telefonuyla aradım. Dışarı çıktı ve yaklaşık 50 metre uzaklıktaki Şifa Sokağa gittik. Eşinden boşanmasını istedim. Bana karşı çıktı, sinirlendim. Eşinden boşanmayarak bana ihanet ediyordu. Kimse benim ismimle oynayamaz. Benim namusum yerlere düştü, ben de namusumu temizledim" dedi. Sanığın yasak ilişki yaşadığı evli bir kadını öldürüp 'namusumu temizledim' şeklinde ifade vermesi mahkeme salonunda bulunanlar arasında şaşkınlık yarattı. Mahkeme heyeti, sanık Lokman Serçeoğlu'na müebbet hapis cezası verdi.

Etiketler : Erzurum, karar, aşk, serçe,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler