Yol verme kavgasında kan aktı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 04.06.2013 14:52:00
Erzurum’da 'yol vermeme' yüzünden tartıştığı şahsın otomobiline 6 kurşun sıkıp sürücüyü bıçakladı.
Yol verme kavgasında kan aktı!

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da 'yol vermeme' yüzünden tartıştığı şahsın otomobiline 6 kurşun sıkan, ardından sürücüyü bıçaklayan şüpheli, saklandığı evinde yakalandı. Olay, bugün öğle saatlerinde Yakutiye İlçesi Gürcükapı Semti'nde meydana geldi. Necmettin Yılmaz idaresindeki 25 EN 587 plakalı otomobil, Gürcükapı Semti'nde giderken Muhammet A. yönetimindeki 34 VE 2567 plakalı otomobille dar sokak üzerinde karşı karşıya geldi. Bunun üzerine sürücüler arasında yol vermeme tartışması yaşandı.

6 EL ATEŞ ETTİ, SONRA BIÇAKLADI
Tartışmanın büyümesi üzerine aracından inen Muhammet A., belinden çıkardığı tabanca ile Necmettin Yılmaz'ın otomobiline 6 el ateş etti. Bu sırada otomobilden inen Necmettin Yılmaz kaçmaya başladı. Peşinden kovalayan Muhammet A., yakaladığı Necmettin Yılmaz'ı önce dövdü sonra da karnından bıçakladı. Necmettin Yılmaz, çevredekilerin yardımıyla bir otomobil ile Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Yılmaz ameliyata alındı. Olay sonrası suç aleti tabancayı olay yerinde bir otomobilini altına atıp kaçan Muhammet A.’nın yakalanması için polis çalışma başlattı.

POLİS EVE YAPTIĞI OPERASYONLA YAKALADI
Kısa bir süre sonra şüphelinin 300 metre ötede bir apartmana girdiği belirlendi. Bunun üzerine operasyon düzenleyen polis ekipleri şüpheli Muhammet A.’yı apartmandaki kendi evinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Muhammet A., sorgulanmak üzere Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine götürüldü.

Öte yandan kardeşi Necmettin Yılmaz’ın yaralandığını gören Asıl Yılmaz, öfkelenerek polisle münakaşaya girdi. (İHA)

Etiketler : Erzurum, yol, bıçak, silah,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler