Erzurumlu Gazetecilerin Ev Sevinci

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 12.01.2017 15:20:00
DAGC'nin girişimleri sonuç verdi, Erzurum’da gazetecilerin ev hayali gerçek oluyor.
Erzurumlu Gazetecilerin Ev Sevinci

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da gazetecilerin ev hayali gerçek oluyor. Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Güven Uşun, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile görüşerek, Erzurum’da gazetecilerin konut sahibi olabilmesi konusunda ön mutabakata vardılar.
 
TOKİ Başkanı Ergün Turan, Erzurum’da uygulanan TOKİ projesinde gazetecilere uygun şartlarda konut vereceklerini belirterek, “Erzurum’a özel bir ilgi duyuyoruz. Toplumda önemli bir görev üstlenen gazetecilerimizin ev sahibi olmaları bizleri mutlu edecektir” dedi.
 

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy da “TOKİ ile vardığımız mutabakat sonrasında inşallah gazeteci arkadaşlarımızı ev sahibi yapıyoruz. Desteklerinden dolayı Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile TOKİ Başkanımız Ergün Turan’a tüm gazeteci arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Yıllardır hayalini kurduğumuz gazeteci arkadaşlarımızın ev sahibi olmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Nisan ayına kadar konutların fiyatlandırma çalışmasının tamamlanmasının ardından, gazeteci arkadaşlarımız belirlenen şartlarda, peşinatın ödenmesi ve evlerini teslim aldıktan sonra kira öder gibi ev sahibi olacaklar” diye konuştu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler