Aşk-ı memnu cinayeti: 3 ölü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm BÖLGE Haberleri 05.06.2013 15:49:00
Kendisini yeğeni ile aldattığı iddiasıyla, karısı, yeğeni ve onlara yardım ettiğini düşündüğü kişiyi öldürdü.
Aşk-ı memnu cinayeti: 3 ölü

Özkan AYDIN'ın -ÖZEL DETAY-haberi....

RADARHABER / IĞDIR 

Iğdır’da Ahmet D.isimli koca, kendisini yeğeni ile aldattığı iddiasıyla, karısı, yeğeni ve onlara yardım ettiğini düşündüğü kişiyi öldürüp polise teslim oldu. Öldürülenlerden Yakup T.'nin dayısının hanımı olan Fatma D. ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Öğlen saatlerinde meydana gelen ve Kanal D’ de yayımlanan Aşk-ı memnu dizisindeki senaryoyla benzerlik taşıyan olay, iddialara göre şöyle gelişti. Iğdır merkezde yaşayan ve temizlik şirketi sahibi olan Ahmet D.(45), 39 yaşındaki eşi Fatma D.'nin bir süredir kendisini aldattığından şüpheleniyordu.

TAKİP EDİP İKİSİNİ DE VURDU

Olay günü de eşini takip eden Ahmet D., iddialara göre Fatma D.'yi aynı zamanda ablasının oğlu olan yeğeni Yakup T.(24) ile otomobilde samimi bir şekilde gördü. Otomobili Söğütlü Mahallesi İskender Iğdır caddesi üzerinde durdurup Fatma D. ile Yakup T.'yi aşağı indiren Ahmet D., her ikisine de kurşun yağdırdı. 4 çocuk annesi Fatma D. ile Yakup T.’yi olay yerinde öldüren katil zanlısı Ahmet D., daha sonra ise Y.T'ye yardım ettiğini düşündüğü 24 yaşındaki Adem K.'nin Cumhuriyet mahallesi Basın sokakta bulunan iş yerine gitti.

YARDIM EDENİDE VURUP TESLİM OLDU

Burada da Adem K.'yi silahla vurarak öldüren Ahmet D., koşarak Merkez karakoluna gidip suçunu itiraf ederek teslim oldu. Ahmet D.'nin ilk ifadesinde eşini ve diğer iki kişiyi namusunu temizlemek için vurduğunu söylediği öğrenildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yeri inceleme çalışmasının ardından 3 ceset, otopsi için Iğdır Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. Bu arada Iğdır’da son iki gün içerisinde işlenen iki ayrı cinayet olayında, toplam 7 kişi hayatını kaybetmiş oldu. Iğdır’da dün meydana gelen olayda ise, kurşun yağmuruna tutulan Nurettin Öget (50), Batal Öget (30), Fesih Öget (26) ve Sadık Öget (25), kan davalıları tarafından pusu kurulmak suretiyle öldürülmüştü. Aynı saldırıda Abdulmenaf Öget ile Mehmet Öget ise yaralanmıştı.

 

Etiketler : Iğdır, cinayet, koca,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler