Böyle ölüm ne görüldü ne de duyuldu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm BÖLGE Haberleri 12.08.2013 15:50:00

Bülent ERTAŞ'ın -ÖZEL- haberi...

RADARHABER / KARS

Yıldırım ailesinin bir ferdini yıldırım çarptı, ilginç ölüm uzmanların uyarılarını bir kez daha gündeme getirdi. Kars’ta at sırtında tarladan evine dönmeye çalışan ve soy ismi de Yıldırım olan bir kadın, yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonrası oluşan kanı ise, kadının elindeki Tırmık nedeniyle yıldırıma maruz belirlendi. Feci olay, 29 Temmuz günü Kars merkeze bağlı Dikme Köyü arazisinde meydana geldi. Adnan Yıldırım (60), eşi Tamara Yıldırım(55) ile birlikte köye 3 kilometre uzaklıktaki araziye gitti. Tırmıkla otları toplayan Yıldırım ailesi, yağmur yağması nedeniyle otları bir araya toplayıp eve dönmeye karar verdiler.

AT SIRTINDA YILDIRIM ÇARPTI

Yaşlı çift, köyde hayvanlarını ahıra alıp gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra yaylaya gitmeyi ve orada da hayvanların süt sağımına yetişmeyi planlıyordu. Adnan Yıldırım eşine tırmığı verip ata binerek önden gitmesini ve iftar öncesi eve yetişip hazırlık yapmasını, kendisinin de traktörle sonradan geleceğini belirtti. Tamara Yıldırım, tırmığı alıp atın sırtına binerek yola koyuldu. Adnan Yıldırım’ da bir süre sonra traktörle eşinin arkasından yola çıktı. Aralarında 100-150 metre mesafe vardı ki, bir anda gök gürledi ve tırmığının üzerine yıldırım düştü. Beyaz bir ışığın tırmığa düştüğünü gören Adnan Yıldırım, hızla eşinin yanına gitmeye çalıştı. Bu sırada tırmıktan alev yükseldiğini görünce büyük bir korku yaşadı. Olay yerine gittiğinde atın telef olduğunu, eşinin ise alevler içinde olduğunu gördü. Ceketini çıkararak eşinin yanan elbiselerini söndürdü. Ama iş işten geçmişti.

METAL TIRMIK YILDIRIM’I ÜZERİNE ÇEKMİŞ

Eşini olay yerinde can verdiğini gören Adnan Yıldırım, gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tamara Yıldırım’ın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Yıldırım çarpması sonucu ölen Tamara Yıldırım’ın yakınları, sinir krizi geçirdi. Tamara Yıldırım, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ölen Tamara Yıldırım’ın hiç çocuğu olmadığı öğrenildi. Savcılık raporunda, Tamara Yıldırım’ın yıldırım çarpması feci şekilde yanarak hayatını kaybettiği, yaşlı kadına yıldırım isabet etmesinde en büyük etkenin ise yanında taşıdığı metal parçası Tırmık olduğu ifade edildi. Uzman görüşlerine göre, metal tırmık yıldırımı üzerine çekmiş.

 

  

Etiketler : Erzurum, Tamara, tırmık, köy,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler