Siyah kadere beyaz sayfa!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm BÖLGE Haberleri 19.01.2014 16:24:00

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi... 

RADARHABER / IĞDIR
Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor. Iğdır'ınAralık ilçesine bir yıl önce atanan Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, makamını Beşiktaş armaları ve Kartal heykeliyle adeta Beşiktaş standına çevirecek kadar fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı.
 
 
IĞDIR'DA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİ KURDU
İlk iş olarak, yaptığı incelemelerde derslik ve bina sıkıntıları olduğunu belirlediği köy okullarını, devletin sağladığı imkânlarla bakım ve onarımdan geçirmeye başladı. Ardından köylere yeni okullar kazandırmak için neler yapabileceğini düşünen Ersöz, sonunda ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Geçen eylülde, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği'ni kuran Ersöz, Beşiktaşlı hayırseverlere ulaşıp, toplanacak paralarla köylere yeni okullar yaptırmak için harekete geçti. Başkanı olduğu derneğe aralarında Iğdır'da çeşitli okullarda görevli Beşiktaşlı öğretmen ve kurum amirlerinin de bulunduğu 45 kişiyi üye yapan Ersöz, en acil okul ihtiyacının Karahacılı köyü olduğunu belirledi. 

 
SADECE 3 ÖĞRENCİ BJK'Lİ 

Dernek üyeleriyle birlikte bir minibüsle İstanbul'un yolunu tutan Ersöz, başkan ve yöneticilere projeyi anlatıp yardım istedi. Ersöz, Beşiktaşlıların çok beğendiği projeyi, Beşiktaş TV'de de anlattı. Projeden çok etkilenen Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi işadamı Hüseyin Mican, okulun inşaatını üstlendi. Üç ayda bitirilen okula, Mican'ın soyadı verildi. Sınıflara da "Kartal Yuvası, Baba Hakkı, Vedat Okyar, Metin-Ali-Feyyaz" gibi Beşiktaş'a emeği geçenlerin isimleri verildi. Kırçiçeği köyünde ikinci okulun inşaatına başlandı. Tekirdağ'da dünyaya gelen bir çocuk babası 34 yaşındaki Ersöz, Beşiktaşlılığın ağabeyinden geçtiğini ve kendisini bildiği bileli Beşiktaşlı olduğunu anlattı. Bu arada şakayla da olsa Ersöz'ün bir şikâyeti var. Okuldaki 80 öğrenciden büyük çoğunluğunun Galatasaraylı, sadece 3'ünün Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Fanatik Kaymakam, "Bu sayıyı artıracağımıza inanıyorum" dedi. (SABAH) 

Etiketler : Kaymakam, Beşiktaş, Aralık, Feyyaz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler