Yüzleştirip öldürdü!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm BÖLGE Haberleri 06.06.2013 18:21:00
3 kişiyi öldüren katil zanlısından kan donduran itiraflar: "Yüzleşmede ilişkilerini kabul edince öldürdüm"
Yüzleştirip öldürdü!

Özkan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / IĞDIR 


İhanete uğradığı gerekçesi ile eşini yeğenini ve onlara yardım eden kişiyi öldüren Ahmet Dugar, polise verdiği ifadede "Yüzleştirmede ilişkilerini doğruladılar bende öldürdüm" dedi.Iğdır’da Ahmet Dugar isimli koca, kendisini yeğeni ile aldattığı iddiasıyla, karısı, yeğeni ve onlara yardım ettiğini düşündüğü kişiyi öldürüp polise teslim olmuştu. olayın ayrıntıları da polise verdiği ifade sonrasında ortaya çıktı. Ahmet Dugar polise verdiği ifadede "eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. Biraz sıkıştırınca kendisine itiraf etti. Bende onu araca alarak yüzleştirme amaçlı Yakup Tağa'yı bulunduğu yerden aldık. ikiside ilişkileri olduğunu kabul edince orada ikisini de öldürdüm" dedi. Geniş güvenlik önlemleri arasında Adliyeye getirilen Ahmet Dugar tutuklandı.

YÜZLEŞTİRME KANLI BİTTİ

Iğdır'da yaşanan cinayet olayı Kanal D’ de yayımlanan Aşk-ı memnu dizisindeki senaryoyla benzerlik taşırken olay sonrasında tutuklanan cinayet zanlısı Ahmet Dugar polise verdiği ifadede cinayetleri nasıl işlediğini anlattı. Eşinden daha öncelerden şüphelendiğini ifadesinde söyleyen Ahmet Dugar "Eşimi biraz sıkıştırınca Ablamın Oğlu Yakup Tağa ve Adem keser ile ilişkisini kabul etti. Bende yüzleştirmek için Fatma Dugar'ı araca bindirip ilişkisinin olduğunu doğruladığı Yakup Tağa'yı iş yerinden aldık. İskender Iğdır Caddesine gittik orada arabanın içerisinde ikisini de yüzleştirdim. ikiside ilişkilerinin olduğunu ifade etti. bende orada ikisini de vurdum ardından da Adem Keser'i öldürdüm. Namusumu temizledim' dedi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Iğdır'da temizlik şirketi sahibi Ahmet Dugar (45), 39 yaşındaki eşi Fatma Dugar'ın bir süredir kendisini aldattığından şüpheleniyordu.  Iğdır'da kendisini aldattığı ve yasak ilişkiye girdikleri gerekçesiyle  karısı Fatma Dugar yeğeni Yakup Tağa ve onlara yardım ettiği gerekçesi ile Adem Keser'i öldüren  Ahmet Doğar mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. Ahmet Doğar, tarafından tabanca ile öldürülen Fatma Doğar, Yakup Tağa ve Adem Kesel'in cenazeleri, otopsi yapılması için Trabzon’daki Adli Tıp kurumuna gönderildi. Cenazelerin 07.06.2013 Cuma Günü toprağa verileceği belirtilirken Ahmet Doğar'ın evinin çevresinde olası bir saldırıya karşı tedbir alındı. cinayet sonrasında ortada kalan Ahmet Doğar'ın çocukları ise amcasına teslim edildi.

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler