Naci Ergen

Bana 1 Künefe lütfen!…

21.06.2016 Naci Ergen

Büyükşehir belediye Erzurumspor’da kongre yapıldı ve paralı yani zengin isimlerin olduğu güçlü bir yönetim oluşturuldu. Tabii bu ifadeleri kullanırken, kimin parası var kimin yok onu söylemeyelim.

 

Kulübe kimlerin para vereceğini de az çok herkes biliyor. Yeni yönetime üstün başarılar diyorum. Rabbim utandırmasın. İnşallah birlik beraberlik içerisinde 2. ligde de şampiyonluk yaşar ve PTT 1. ligine çıkarız. 

 

Kulüpte ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. Kulüp başkanı Ali Demirhan tabiri caizse Sağ gösterip sol vuruyor ama vurduğundan da galiba ses gelmiyor. Bakıyorum Başkanın etrafında birkaç tane kendini spor muhabiri veya spor yazarı olarak sanmaya çalışan birileri boy boy resimler çekilip güya destek moduna giriyorlar.

 

Eee nasıl girmesinlerki paralı taraftar döneminin yaşandığı bir zamanda bırakın sözde spor muhabirleri ve spor yazarları da olsun. 

 

Bundan sonda kulüpte bol bol künefe yenir artık. 
Evet Başkan sağ gösterip sol vuruyor dedik. Bundan yedi veya sekiz ay önce bir yazı yazmıştım. Hatta gerçek spor yazarı kardeşim Nurullah Pala’da aynı ismi gündeme getirmiş ve Erzurum’lu olan herkesin sevdiği Zafer Demir’in kulübe sportif direktör olarak faydalı olabiliceğini ifade etmiştik.

 

Sportif direktör konusunda Zafer Demir veya Kurşat Karataş beklenirken, hoooppp bide bakıyoruz ki, Hatay’lı Mustafa Soley diye biri çıkıp gelmiş.

 

Nereli, kim bu!. Neci, ne yer ne içer. Sordum soruşturdum futbolculuğu, menajerliği, takımlara faydalımı zararlımı, Gerisini bilahare sonraki yazılarda dile getireceğim.

 

Faydalı olur olmaz bilmem onu tartışmıyorum ama her ortamda mangalda kül bırakmayan ve özellikle sosyal medya’da Polat Alemdar rolüne bürüren taraftarlara sesleniyorum, bumu sizin milliyetçiliğiniz.

 

Niye sesiniz çıkmıyor?

 

Yoksa Mustafa soley size küfene yedirme sözümü verdi. Hani tepkiniz. Şimdi sizler gidip kulüpte sportif direktör ile kol kola girip selfi’de yaparsınız eminim. Gerçi herkes sahte sevgicilik oynuyor bu belli. Tepki beklesen ne olur beklemesen ne olur. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 21-06-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları