Naci Ergen

Harç bitti yapı paydos mu?

10.06.2016 Naci Ergen
Ligi şampiyon olarak tamamlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da bugünlerde öyle iddialar dönüyor ki, koca kulüpte çok büyük krizler olduğu dilden dile dolaşmaya başladı.                
        
                            Yönetimsel bazda şimdilerde sefilleri oynayan Başkan Ali Demirhan, 18 haziran tarihinde yapılacak olan kongreyi beklerken, bir yandan da paralı bir yönetim oluşturmanın gayretini veriyor. 
 
                          Evet dönelim başa!. Futbolcular, şampiyonluk primleri, maç başı ve transfer taksitlerini alamadıklarını söylüyor. Yöneticiler ise futbolculara sadece şampiyonluk primi ve bazı maçların galibiyet primlerinin kaldığını ifade ediyorlar. Şimdi bu yazıyı okuyan sizler kime inanacaksınız?...  
 
                          Ramazan ayı münasebetiyle bugünlerde herkesin üzerinde bir “oruçlu” hali var. Mübarek ayda ibadet ön planda gelir. Gelir ama ya futbolcular yada yöneticiler “yalan’lı” bir yolda gidiyorlar. Bilmiyorum ama bu yalanlar ortaya çıktığında tuttukları oruç’un kabul olup olmayacağı da aşikar!..  
 
                          Maddi açıdan 3. ligin hatta 2. ligin en şatafatlı takımı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, kulüp başkanı ve yöneticiler ramazan uykusuna girmiş.  Ses yok, görüntü yok, eee hal böyle olunca da cızırtılar da ister istemez ortaya çıkıyor. 
  
                          Evet futbolcular paralarını alamamış, yöneticiler her ne kadar ödediklerini belirtseler de futbolcular delilli ıspatlı konuşuyorlar. Mübarek ramazan ayında futbolcuların böyle yalanlar söyleyeceklerine pek ihtimal vermiyorum. Çünkü zaten adamlar almış olsalar bugün bu konu konuşulmaz öyle değimli. Demek ki kulüpte ciddi bir kriz var. Hatta edindiğim bilgilere göre teknik direktör Ahmet yıldırım bile yaşanan bu tablodan dolayı kulübü bırakmayı dahi düşünüyormuş. Eee biz böyleyiz işte, önce hava atarız. Bol keseden vaadler veririz sonrada yalan rüzgarı  dizisinde figüran oluruz. Ramazan ayında pek moral bozmak istemem ama kulüpte gidişat iyi değil.  Hocası da mutsuz, futbolcusu da, personeli de.
 
  
                         Peki ne olacak?. Valla önümüzdeki hafta başkan Erzurum’a gelecek. Geldiğinde Sayın Başkana Neler olduğunu soracaz… 
 

                           Hayırlı Ramazanlar, bol ibadetler… 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 10-06-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları