Naci Ergen

Hedefimiz şaştı!

27.07.2017 Naci Ergen
Yeni sezon planlaması yapıldı. Önce yönetim ardından teknik heyet ve yeni futbolcular transfer edildi.
 
 
2.ligde yaşanan şampiyonluğun ardından gözler tabiî ki 1. lige çevrildi. Yeni yapılanmanın ardından hedef yine şampiyonluk olarak bekleniyordu.
 
 
Ancak teknik direktör Osman Özköylü’nün son basın toplantısında yaptığı açıklamalar ile şampiyonluktan ziyade asıl hedefin ligde kalmak olduğu ifade edildi. Üstüne üstlük Osman hoca, şehrin iklimi başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a gelmek isteyen oyuncuların çok fazla paralar istemesinden dolayı transferlerin ağır aksak devam ettiğini açıkladı.
 
 
Bu arada yine son basın toplantısında Osman Hoca yanında Basın sözcüsü Metin Barlak’ın olmasına rağmen Basın’a da göndermelerde bulundu.
 
Genç teknik adam, özellikle yerel medya başta olmak üzere sosyal medya ile de hiç ilgilenmediğini ve insanların ilgilenmesini de doğru bulmadığını açıkladı.
 
 
Hoca bu açıklamaları yaparken basın toplantısına iştirak eden gazetecilerin “hocam madem basını kaale almıyorsunuz neden basın toplantısı düzenliyorsunuz” demedi.
 
 
Üstüne üstlük yanında oturup basına poz veren basın sözcüsü Metin Barlak’ın yerel bir medya kuruluşunun patronu olduğunu da hatırlatmak isterim. En azından Metin Bey’in medya ile ilgili hocanın düşüncelerine katılmamasını açıklamasını beklerdim.
 
 
Çünkü Erzurum’da gerek sportif gerekse diğer unsurlarda basın’ın ne kadar etkin olduğunu yediden yetmişe herkes çok iyi biliyor.

 
Hocanın kamp sonrası ilk basın toplantısında yaptığı açıklamaları şaşkınlıkla karşıladım. Çünkü bu şehir ve halk’ın iki yıl üst üste şampiyonluk yaşadığını Osman Hoca galiba iyi algılayamamış.
 
 
Üstelik onursal Başkan Mehmet Sekmen’in her zaman hedef olarak zirveyi işaret ettiğini de belirtmek isterim.
 
 
Yani sonuç olarak Osman Özköylü’ nün Basın sözcüsü Metin Barlak ile birlikte yaptığı basın toplantısındaki açıklamalarını bir talihsizlik olarak karşıladığımı ifade ediyorum.

Gelelim bir başka konuya!

 

Yönetim içerisinde olan ancak aktif görev almayan isimler pek ortalarda görünmüyorlar!.

 

Ancak yine bazı mikserler ortaya çıktı ve özellikle yönetimin parasal anlamda kulübe “yönetime girme” bedeli olan paraları vermedikleri yönünde iddialar ortaya atıyorlar.

 

Aslında bu iddiaları kimin ve neye karşılık ortaya attırdığını çok iyi biliyorum ama şimdilik suskun kalmayı tercih ediyorum.

 

“Eşantiyon” alarak bu iddiaları gündeme getirenlerin acaba geçen yönetimi neden hiç sorgulamadıklarını da merak etmiyor değilim?. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 27-07-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları