Naci Ergen

Şimdi Moda Erzurumspor

11.04.2016 Naci Ergen
Büyükşehir belediye Erzurumspor beş yıllık bir özlerim ardından ikinci lig hasretini dindirmek üzere. Son üç hafta kaldı. Önce Altay, ardından tire deplasmanı ve son olarak Turgutluspor ile içerde oynayacağız. Fikstür veya puan sıralaması ile ilgili bişeyler anlatmama gerek yok. Altay maçını kazasız belasız atlatmamız durumunda şampiyonluk özlemini dindireceğiz. Şampiyonluk veya Ali Demirhan ile yönetiminin başarısını sonraki zamanda kaleme alacağım. Şimdi gelelim asıl konumuza! 
               
               
                 Maltepe maçı öncesi Maltepe Erzurum’lular vakfı başkanı Süha Dengizek, ve yönetimden bazı isimler, kulübe destek için bir gece düzenledi. Erzurum sevdalısı olan ve kulüp için her zaman mekanının kapılarını ardına kadar Mehmet hancı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Destek gecesinin çok renkli ve çok kalabalık geçmesini bekliyorduk. Eeee takım lider ve şampiyonluğun en güçlü adayı, dolayısıyla iş adamları veya İstanbul’da Erzurum ismini kullanarak dernek veya vakıf başkanlığı yapanlarında orda olması gerekiyordu. Geceye gidemedim ama sosyal medya’dan atılan resimlere baktım. Resimlerde gördüğüm manzara beni şok etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kulüp Başkanı Ali Demirhan, İstanbul Kadıköy Erzurum’lular vakıf başkanı  Mehmet Sabri Seven Çalık grubunun ceo’su Abiş Hopikoğlu, bazı iş adamları, yönetim kurulu üyeleri ve Erzurum’un gururu ünlü sanatçımız İbrahim Erkal gecede bulunan isimlerdi. 

               

                 Destek gecesinde maddi bağış olarak en büyük katkıyı Çalık grubunun ceo’su  hemşehrimiz Abiş Hopikoğlu yaptı. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Kulübe destek gecesinde ne kadar para toplandı daha doğrusu söz verildi, söyleyeyim 650 bin tl  civarında. Evet nakit olarak değil tabii bunlar o gecede verilen sözler, bakalım sözler tutulacakmı yoksa tutulmayacakmı… şimdi gelelim geceye gelmeyen ve Erzurum’lu olduğunu Erzurum sevdalısı olduğunu sosyal medya üzerinden bas bas bağıran Ancak destek manasında ortalarda görünmeyen şahsiyetlere!.  Sosyal medya üzerinden maç resimlerine bakıyorum aman allahım. Herkes orda. Boynuna beş liralık bir mavi beyaz atkı takan iş adamı vakıf veya dernek başkanı herkes Erzurum sevdalısı kesilmiş.  Bide üstüne üstlük selfi çekilerek sosyal medya üzerinden resimler paylaşılmış. Eee yazımın başında dedimya Şimdi mora Erzurumspor. Özellikle buradan sayın Osman Nuri Toraman’a  sormak istiyorum? Davet edilmenize rağmen neden destek gecesine katılmadınız!. İstanbul Avrupa yakası Erzurum’lular dernek başkanı olarak neden bu önemli organizasyona gitmediniz. İşleriniz vardıysa yönetimden birilerini neden görevlendirmediniz. Şimdi diyeceksiniz ki “İstanbul’da bula bula benimi dernek başkanı olarak buldun” !..  evet paylaşımlarınızı gördüm üzüldüm.  Birlik beraberlik nutukları atılan sosyal medyada sizinde yazılarınız ve paylaşımlarınız oldu. Geceye katılmayan ve maça gidip turübünde paso resim çekilen sizlersiniz!.. Bakın Maltepe Erzurum’lular vakfı’da olmasa inanın Erzurumspor sizin hiç umurunuzda olmazda allah’dan o vakıf kulübün yanında ve destekçisi olduğu için sizlerde kulüp üzerinden kendi dernek veya vakıflarınızın reklamını yapıyorsunuz. Beyler kimlikte Erzurum yazmakla Erzurum’lu olunmuyor. Hadi buyurun buradan çağrı yapıyorum sayın vakıf veya dernek başkanları!. Hafta sonu Altay maçı var ve şampiyonluk maçı. Otobüsler veya uçaklar kaldırın organizasyonlar yapında Erzurum’a gelin görelim. Kulübün ne kadar yanında olduğunuzu ispatlayın. Öyle resimlerle süslü püslü yazılarla Erzurum’lu olunmuyor. Modayı yaşamak istiyorsanız Erzurum seferleri başlamıştır…. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 11-04-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları