Naci Ergen

Büyükşehir Belediyesinden açıklama bekliyoruz!.

21.03.2017 Naci Ergen

Bir hafta umutlanıyoruz, diğer hafta umutsuzluğa kapılıyoruz!.

 

Her hafta sonuca göre spor yazarları veya yorumcular gidişata göre fikirlerini beyan ediyorlar. Geçmişi bir kenara bırakalım ve artık son altı haftaya bakalım. Birileri bu takımın altıda altı yapacağını iddia ediyor!.

 

Birileri ise play-off diyor?.

 

Yönetim suskun, hoca dilini yutmuş, futbolcular ise farklı havalarda!.

 

Doğru söylüyoruz kötü oluyoruz, eleştiriyoruz hakaretler yiyoruz.

 

Devre arası yapılan transferlerin katkı sağlayamayacağını ve gönderilen futbolcuları mumla arayacağımızı belirttik, kulübün maaşlı tribüncüleri bizi yaylım ateşine tuttu.

 

Geçen sezon Maltepe maçında attığı golle takımı şampiyon yapan ve istikrarlı futbolu ile beğeni toplayan Hüseyin Cihan Avcu’nun ne suçu vardı da gönderdiniz!.

 

Beğenmediğiniz Erzurum’lu futbolcu Uğur Utku’yu gönderip yerine aldığınız futbolcu takıma ne kadar katkı yaptı!.

 

Engin Baytar ve Fahri Tatan’ı göndermek zaten bir intihar oldu…

 

Hani bir ata sözü vardı, “alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste”… 

 

ZAMAN HERŞEYİ GÖSTERECEK 

 

Ligin bitmesine altı hafta kaldı. Lider İstanbulspor ile ikinci sırada bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un arasında beş puanlık bir fark var. Bu fark kapanırmı veya kapanmaz mı bunu zaman gösterecek.

 

Farkı furku bir tarafa bırakalım da takımın sergilediği futbolun iyi olmadığını ve devre arası gönderilen futbolcuların yerine yapılan transferlerin hata olduğunu sanırım herkes gördü.

 

Neyse artık bu saat den sonra şu şunu yaptı, bu bunu yaptı demenin bir faydası yok!. Sezon sonu zaten bunları çok bilmiş ancak yazmaya cesaret edemeyen spor yazarları ve yorumcular herhalım söyler veya yazarlar. 

 

İDDİALARIN GERÇEKLİK PAYI NE! 

 

Son günlerde değişik iddialar ortaya atılmaya başlandı. Üstelik bu iddialara maruz kalanlarda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yöneticileri.

 

Hedefte üç isim var!.

 

Ama biri geçmiş yönetimden. Şuanda yöneticilik yapan Hakan Oral ve Vedat Aydın hakkında “rantçı yöneticiler” diye iddialar sosyal medyada dolaşıyor.

 

Şimdi bu nerden ve neden çıktı derseniz valla Onu iddiayı ortaya atanlara sormak lazım.

 

Kongre yapıldıktan sonra bu iddiaları ortaya atan isimler o zaman “çok iyi bir yönetim, hepsi pırıl pırıl insanlar” diye mangalda kül bırakmayan kişiler.

 

İddialara gelince?

 

Vedat Aydın Büyükşehir Belediyesinden 70 milyonluk yani eski parayla 70 trilyonluk iş almış!.

 

Hakan Oral ise Palandöken Kayak Merkezinde yine Büyükşehir belediyesinin yaptırdığı büfelerde sucuk ekmek satıyormuş!.

 

Geçen sezon yönetimde olan Murat Aslan ise şehirdeki tüm reklam tabelalarını alan kişiymiş. Yani yönetici olmuşlar ama kulübe değil kendilerine rant için yönetici olmuşlar?...

 

İdialar böyle.

 

Peki acaba bu iddiaların gerçek payı ne?.

 

İşte bu konuda muhatap Büyükşehir Belediyesi ve iddialarda adları geçen yöneticiler. Ben buradan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sesleniyorum.

 

Ve soruyorum.

 

Vedat Aydın’a 70 milyonluk iş verildi mi?.

 

Ben verilmediğini biliyorum ama İstanbul Hilton otelde Başkan Ali Demirhan tarafından misafir edilen gazeteciler böyle bir iddia ortaya atmışlar.

 

Özellikle Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı ve kulüpte Başkan yardımcılığı görevini yürüten Zafer Aynalı’ya soruyorum!.

 

Sayın Aynalı Vedat Aydın ve Hakan Oral ile ilgili ortaya atılan bu iddiaların ardı astarı nedir?

 

Kulüpte rant için yöneticilik yapanlar var mı?

 

Son yapılan kongre’den sonra hangi yönetici kulübe ne kadar para verdi veya büyükşehir belediyesinden ne kadar iş aldı?

 

Lütfen bunlara bir açıklama getirin. Eğer siz kulüp içerisinde bulunan ve yetkili biri olarak bu konularda açıklama yapmazsanız, bu soruların muhatabı Başkan Mehmet Sekmen olacaktır. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 21-03-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları