Naci Ergen

Cahil şeytan!

28.04.2016 Naci Ergen
Eski milli futbolcu, şimdinin ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, “yüzde yüz futbol” programında Güntekin Onay ile maçların değerlendirmesini yapıyor.
 
 
Hayatında bugüne kadar Erzurum’a beklide hiç gelmeyen ve Erzurum’u bilmeyen Şeytan Lakaplı Rıdvan efendi, programda Altay maçında yaşanan olayları gündeme getirdi.
 
 
Aslında olay falan yokta belikli Altay’den birileri Şeytan’ı aramış ve saçma sapan bilgiler vererek Erzurum’da dayak yediklerini Erzurum’da kötü muameleye maruz kaldıklarını iletmişler. Rıdvan efendi de programda bilip bilmeden birilerinin yalanlarına alet olarak yorum yapmaya çalıştı.programı izledim.
 
 
Rıdvan efendi Erzurum’u diline dolayıp, görmeden bilmeden ayrıca utanmadan Erzurum’un özür dilemesi gerektiğini belirtiyor.  Rıdvan Dilmen Efendi, ligin ilk yarısındaki  müsabakada o övdüğün Altay taraftarlarının Erzurum için söylediklerini veya yaptıkları tezahüratları hiç duymamışsın.
 
 
Ayrıca Erzurum’a pkk damgasını vuran Altaylıların yaptıklarını araştırmamışsın. Erzurum’da oynanan müsabakada Altay’lı futbolcuların nasıl provakatörlük yaptıklarını görmemişsin. Çıkıp programda altaylı birilerinin hatırına  Erzurum’a sallıyorsun. Cahil şeytan, Erzurum’da insanların nasıl misafirperver olduğunu herkes bilir.
 
Sen cahilsin bilmezsin.
 
 
Sen sadece NTV stüdyolarında oturur televizyondan maçları izler yorum yaparsın. Sonrada bazı kulüplerde arkadaşlarından gelen yalan bilgileri yorumlayarak sözde ordaymış gibi izleyicilere aktarırsın.
 
 
Buradan özellikle İstanbul’da bulunan dernek, vakıf ve bugüne kadar sadece cezane merasimlerinde veya taziyelerde boy gösteren birlik yöneticilerine sesleniyorum.
 
 
Cahil şeytanın bu yorumlarına neden hiçbir tepki göstermiyoruz. Neden NTV stüdyolarının olduğunu istanbul’da siyah çelenkler koyup cahil şeytanı protesto etmiyorsunuz. Bumu sizin Erzurum’luluğunuz.
 
 
 
Bakın Erzurum’lular tepkilerini çok iyi ortaya koyuyorlar. Bu cahil şeytanın Erzurum’dan bi haber olduğunu neden kamuoyuna lanse etmiyorsunuz.
 
 
Bumu sizin Erzurum’luluğunuz...
 
 
Aslında sizlerden bişey beklemekde pek doğru değil. Siz ancak kendi reklamlarınızı yapıp, sahte Erzurum sevdalılığınızını zaten gösteriyorsunuz. Eyyy cahil şeytan ‘Rıdvan Dilmen’ sen önce Erzurum’u tart ölç ondan sonra ağzına al. Çünkü senin gibi bre cahiller benim benim memleketimi karalamaya ne gücü yeter nede haddinedir. 
BU YAZININ EKLENME TARİHİ 28-04-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları