Naci Ergen

B.B Erzurumspor ceza tamamlama yerimi!

05.04.2017 Naci Ergen
Bir cezalı teknik direktörümüz eksikti? 

Büyükşehir  Belediye Erzurumspor’da kulüp Başkanı Ali Demirhanın işlerine akıl sır ermiyor!. Yönetim kurulu olmasına rağmen kendi bildiğini okuyan ve kimseyi kaale bile almayan Demirhan’ın son bombası ise Ahmet Yıldırım’ın yerine takımın başına getirdiği Teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç oldu!. Geçtiğimiz sezon kongre öncesi Profesyonel futbol disiplin kurulu tarafından 7 ay hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor eski kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yönetimine alarak Hacıosmanoğlu’nun cezasını tamamlamasına yardımcı olan Başkan Demirhan, bu kezde Teknik direktör konusunda büyük bir skandala imza attı?. 
 
 
             Pendikspor maçı sonrası teknik direktör Ahmet Yıldırım ile yollarını ayıran Mavi beyazlı kulüpte, Başkan Demirhan, yönetim kurulunu toplamadan apar topar İstanbul’a döndü. Bazı menajerler aracılığı ile hemen teknik direktör arayışına giren çok bilmiş Başkan, hiçbirşeyi araştırmadan bilmeden Mustafa Kemal Kılıç ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı. Erzurum’a gelerek kulüp tesislerini gezen ve hemen kolları sıvayan teknik direktör Kemal Kılıç, takımı Anadolu Üsküdar maçına hazırladı. Buraya kadar her şey normaldi. Takiii maç günü gelip çattığında skandal ortaya çıktı?. Evet takım maça çıktı ama teknik direktör Kemal Kılıç, ne soyunma odasına girebildi nede yedek kulübesinde takımın başında oldu!. Nedenmi? Alın size cevabı, “PFDK,  ŞANLIURFASPOR Kulübü teknik sorumlusu MUSTAFA KEMAL KILIÇ'ın, rakip takım mensuplarına yönelik ihraç öncesi ve sonrası hakaretleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”!!!

 
              Evet son görev yaptığı Şanlıurfaspor kulübünde ceza alan Teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç, cezalarından dolayı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ne soyunma odasına girebildi nede Anadolu Üsküdar maçında yedek kulübesinde yer aldı.  Üstelik yeni teknik direktör hafta sonu oynanacak olan Hacettepe ve bir sonraki hafta Cuma günü oynanacak olan Keçiörengücü maçlarında da ne soyunma odasına girebilicek nede yedek kulübesinde yer alacak. 

 
            Evet özellikle bu sezon kendi başına buyruk işler yapan ve menajer Metin Korkmaz ile ortak hareket ederek, gerek takviye transferlerinde ve gerekse teknik direktör seçiminde skandala yol açan Başkan Demirhanın bu cezadan haberinin olup olmadığını bilmiyoruz. Ama yöneticilerin bilmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Buradan Başkan Demirhan’a soruyorum! “acaba soyunma odasına giremeyen ve maçlarda yedek kulübesinde takımın başında olamayan bir teknik direktörden ne fayda sağlayabilirsiniz?. Üstüne üstlük ligde henüz hiçbirşeyin bitmediği ve son haftalara girilirken neden Kemal Kılıç tercihi yaptınız da cezalı bir teknik direktörü takımın başına  getirdiniz. Acaba cezalı bir teknik direktör ile anlaşırken “belliki Kemal Kılıç kendini iyi yutturmuş”, Onursal Başkan Mehmet Sekmenin bundan haberi oldumu?. Ayrıca teknik direktör arayışları esnasında neden yönetim kurulu üyelerine hiçbir şey danışmadın?. Uğur Yüreksevenin istifasına neden ses çıkarmadın?. Yönetim kurulundaki üyelerin neden hiçbir şeyden haberleri olmuyor?. Sayın Demirhan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü ceza tamamlama yerimi?. İbrahim hacıosmanoğlu’na yaptığın kıyağı şimdide Kemal Kılıç’a mı yapıyorsun?.  Sayın Demirhan hataların yüzünden koca bir sezon takımın peşinden koşan binlerce Erzurum’luya yazık günah değimli?. Sana inanıp sana güvenen ve hataların olmasına rağmen her zaman sana destek veren Başkan Mehmet Sekmen’e bunumu yapman lazımdı?, Türkiye de cezası olmayan başka hocalar yokmuydu?. 

 

“Deveye sormuşlarki neren eğri, demişki nerem düzki”… yorum kamuyonunun… 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 05-04-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları