Naci Ergen

İLK MAÇ İLK MAĞLUBİYET AMAAAA!...

04.09.2016 Naci Ergen
Sezon öncesi yapılan transferler, geçirilen kamplar ve üstüne üstlük ortaya konan hedef ile Kazım Karabekir stadı Amed maçında tarihi bir gün daha yaşadı. Gece maçı olmasına rağmen binlerce futbolsever takımlarını desteklemek için stada akın etti. Tribünleri dolduran  Erzurum’lular  bir zamanlar Süper ligde forma giymiş hatta büyük takımlarda oynamış olan, Mert Nobre, Engin Baytar, Fahri Tatan ve Serhat Akyüz’lü Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un, yanında yer aldı. iki sezondur yıkılmayan kalemiz olan Kazım Karabekir stadında Amed maçından galibiyet bekleniyordu. Tarihi bir atmosfer ve tarihi günlerinden birini yaşıyordu mavi beyazlı camia. Müsabaka başladı başlamasına ama keşke hiç başlamasaydı. Teknik direktör Ahmet Yıldırım’ın sahaya sürdüğü onbir,  Kimse kusura bakmasın ama bir ruhsuzlar imajını taşıyordu. Doksan dakika boyunca sahada kendini gösterebilen bir Fahri Tatan ve birde Engin Baytar vardı. Giydiği formanın ağırlığını taşıyamayan ve aldığı paranın hakkını veremeyen futbolcular, belliki Brezilya usulü doğum günü kutlamalarından hala kendilerini alamamışlar!.  
 
 
                            Bu maçın önemini herkes çok iyi kavramış ama ne yazık ki  teknik direktör Ahmet Yıldırım ile futbolcuları bir türlü kavrayamamış. Kimse kusura bakmasın ama daha ilk maçta hemde Amed takımına karşı ruhsuzbir futbol varsa kulüpte çok ciddi bir başı boşluluk olduğu kesin. Ciddiyetsiz, mücadelesiz, daha doğrusu umursanmaz bir oyun sergileyen futbolcuların, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı hala topuklarının havada olduğu gözler önüne serildi. Daha sezon başlamadan takımı yine şampiyon yapanlar, acaba Amed maçındaki futbol ve alınan sonuçtan sonra nasıl bir açıklama yapacaklar merak konusu. 

 

                               Şimdi birileri diyecekler ki “insaf beee daha ilk maç. Bir mağlubiyet alındı diye bu kadar  eleştirilmez”. Eleştirilir beyler. Rakip Amed spor olunca ve onun formasını terleten Deniz Naki denen örgüt yanlısı olursa eleştirilir. Rakip takım oyuncularının ne kadar istekli ne kadar işlerine sadık olduğunu ve kazanmak uğruna neler yaptığını binlerce Erzurum’lu gördü. Peki acaba bizim pahalı futbolcularımız  ne yaptı?. Kimse kimseyi kandırmasın. Beylerrrr İki sezondur yıkılmayan kalemiz yıkıldı. Bilmem anlayabildiniz mi!.  Haaa bu arada habire selfi çekilerek sosyal medyada boy gösteren Ey yöneticiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmenin maçtan önce çırpınması ve maç sonrasındaki üzüntüsünün üçte birini yaşadınız mı!   Sayın yöneticiler, başta teknik direktör Ahmet Yıldırım olmak üzere futbolculara 3. lig şampiyonluğunun geçen sezonda kaldığını anlatmalı!. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 04-09-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları