Naci Ergen

BÜTÜNLÜK VE BAŞARI…

30.03.2016 Naci Ergen

    Birlik beraberlik ve ardından gelen daha doğrusu gelecek olan başarı. Evet BüyükŞehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu Düzyurt maçından aldığı farklı galibiyet ile şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Burada maçı analiz etmeden çok, yönetimin halkla iç içe olduğu ve özelliklede son günlerde terör belası nedeniyle birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir manzarayı sizinle paylaşmak istiyorum. Maça giderken, ilginin çok fazla olacağını ve tribünlerin dolayacağını tahmin etmiştim.

 

Nitekim beklentimde yanılmadım. Evet stadın tribünlerinde ellerinde Türk bayraklarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Erzurumspor bayraklarını sallayan binlerde Erzurum’lu Türkiye’yi bölmeye çalışan mihraklara en anlamlı mesajı veriyordu. Tabloyu gören dadaşlar gururla ellerindeki ay yıldızlı bayrakları büyük bir şerefle sallıyordu.

 

Tabii bu görüntünün oluşmasında İstanbul Maltepe Vakfı Başkanı Süha Dengizek ve yönetiminin de büyük emeği vardı. Kulüp Başkanı Ali Demirhan’ı ayrı bir tebrik etmek lazım. Halkla iç içe mütevazi ve umudunu hiç yitirmeyen Başkan yine gönüllerde ayrı bir sevgi kazandı.

 

 


Daha önce olması gereken birlik beraberlik olgusu artık Erzurum’da en üst seviyede. Geçmiş dönem yaşanan hatalar artık yapılmıyor.

 

Yönetim üzerine düşeni fazlası ile yapıyor. Erzurum’lular da bunun bilincine vardı.

Üç beş kişi hariç!.

 

Neyse bu üç beş kişiyi kaale almakta doğru değil. Evet bütünlük sağlandı. Başarı için artık kalan 6 haftada bu bütünlüğü artarak devam ettirmemiz lazım. Şampiyonluğu isteyen herkesin takımın yanında olması şart.

Zorlu üç hafta bizi bekliyor.

 

Cumartesi günü Arsin maçı ardından hafta içi yani Çarşamba günü silivrispor ve ardından ise Pazar günü deplasmanda Maltepespor maçlarına çıkacağız.

 

Bu üç maçtan en kötü 7 puan bekliyorum. Çünkü özellikle Arsin ve Silivri maçları zor geçecek.

 

Sebebi ise iki takımında küme düşme potasında olmaları. Futbolcular ve teknik heyet asla rehavete kapılmadan ligi kazasız belasız atlatmayı istiyor.

 

İnşallah’ ta böyle olur. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 30-03-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları