Naci Ergen

DOĞRULAR VE YANLIŞLAR!

15.08.2016 Naci Ergen
“Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” atasözü ile yazıya başlıyorum. Özellikle son dönemlerde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yapılan hataları “suçlayıcı ve kırıcı değil” düzeltilmesi noktasında birilerinin görememe alışkanlığı değiştirmek için yazılar yazıyorum.
 
Çok şükür ki birileri gibi belden aşağı değil de gazetecilik mesleğine yakışır bir şekilde eksiklikleri söylüyorum. Tabi hataları söylerken de hata yapanların sert eleştirilerine maruz kalıyorum. Hatta ve hatta öyle yalakalar var ki nerdeyse bizi memleket’ten sürecekler.
 
Neyse bunlar bir tarafa, son yazımda Başkan Ali Demirhan’ın şehit adını Kazım Karabekir stadının maraton tribününe verdiği açıklamasına istinaden kimseye sormadan aldığı bu kararda düşünce güzel ama prosedürde hata olduğunu söylemiştim. Yazının yayınlanmasından sonra hemen yalakalar meydana çıktı ve tabi bana eleştiriler yönelttiler.
 
Sanal ortamda klavye kahramanlığına soyunan  üç beş çapulcu manasız ve mesnetsiz yorumlar yaptılar. Genel kültür bilgileri olmayan ve sadece çıkar gözeten bu şahsiyetleri fazlada kaale almadığımı belirtmek isterim. Yazının yayınlanmasının ardından daha önceleri telefonlara cevap vermeyen ve sadece işine geldiğinde kendisi arayan Başkan Ali Demirhan beni aradı. Prosedür gereği maraton tribününe isim verme noktasında yazı yazdıklarını ve elden göndereceklerini belirtti. Yani hatayı söyledik ve bir yanlıştan döndürdük ama yine suçlu olduk. 
 
KULÜPTE NELER OLUYOR! 

Sayın Demirhan son aradığında “birlik beraberlik içinde olmalıyız” dedi!. Dedi ama dediğine kendi bile inanmıyor. Sayın Demirhan’ın göreve başladığı zaman içerisinde üst üste kongreler yapıldı. Sanırım en kısa sürede bir kongre daha yapılır.

Çünkü kulüpte öyle bir kazan kaynıyor ki?

 

İşler arap saçına dönmüş durumda. Başkan Mehmet Sekmen’in kulübe verdiği ilgiyi ve desteği herkes biliyor. Sayın Sekmen takımı süper lige çıkarmak için elinden gelenin fazlasını yapıyor ama ya yöneticiler!.

 

Parasal açıdan kulübü önümüzdeki günlerde büyük tehlikeler bekliyor. yöneticilerden bazıları ipleri eline almış “benim borum öter” der gibi personel çıkarıp personel alıyor. hatta personel kadrosunda görünen ancak personelle alakası olmayanlara ekstra ödemeler yapıldığı konuşuluyor.  

 

Futbolculara çekler veriliyor çekler değiştiriliyor. Senetler yapılıyor ama kime veriliyor. Geçen sezondan bazı futbolcuların alacakları halen daha ödenmemiş. 36 yaşındaki “kurtarıcı” diye alınan  Mert nobre’ ye verilen yüz binlerce Euro zaten göze bile görünmüyor. Basın sözcüsü veya ithal sportif direktör çıkıp ta takımla ilgili gelişmelerden hiç bahsetmiyor?. Gerçi Yine etsinler ki nasıl olsa şimdilik hesap soran yok!. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 15-08-2016
  
  • kemal 23.08.2016 09:08:30

    murat aslan kendi adamlarını getirdiki kendi atını oynata o yuzden kadir beyi dışladılar ki meydan boş kalsın

Yazarın Diğer Yazıları