Naci Ergen

LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE!

28.03.2017 Naci Ergen
Hazreti Mevlana’nın çok güzel bir sözüdür yukarıda yazdığım. Evet Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Besim Durmuş’ tan sonra Ahmet Yıldırım’da giderayak birilerini suçladı ve taaa geçen sezondan biriken hışmını döküp gitti. Belli ki Ahmet Yıldırım, Başkan Ali Demirhan’ın verdiği dersi çok iyi ezberlemiş.
 
 
Pendik maçından sonra Demirhan ile bir araya gelen ve kapalı kapılar ardından yapılan görüşmede, yönetimdeki bazı isimlerden rahatsız olan Demirhan, teknik direktör Ahmet Yıldırım’a “madem istifa edip gidiyorsun o zaman şunları şunları söyle öyle git” der gibi sayın Ahmet Yıldırımda meydanı boş bularak esip gürledi.
 
 
Üstelik Ahmet Yıldırım basın toplantısına girerken yöneticilerden kimsenin olmamasını da özellikle rica etmiş. Hazır yöneticilerden kimsede yokken, yıldırım başladı saçma sapan iddialara. Üstelik bahsettiği ve ortaya attığı isimler’ de şuan Zafer Aynalı hariç yönetimde olmayan kişiler!. Ahmet Yıldırım konuşmasında hep dört isim üzerinde durdu. Oysaki bu dört isimden üçü zaten devre arası yapılan kongrede listede yer almayan isimler. Devre arasında yapılan transferleri de sanki bu dört isim yapmış.
Kendisinin hiçbir oyuncuyu göndermediğini savunan Ahmet yıldırım efendiye sormak lazım! sen Hüseyin Cihan Avcı ile Uğur Utku’yu istemediğin için gönderdin.
 
 
Ayrıca sen nasıl bir teknik direktörsün ki yapılan transferlerden haberin yok. Onu da geçtik kadroyu kuran her hafta değişik bir kadro ile sahaya çıkan sen değilmisin. Kazım Karabekir stadında güçsüz rakiplere puan veren takım, saydığın bu dört isim mi sahaya çıkardı!. Son oynanan Pendik maçında rezil futbolun sebebi de bu dört yöneticimi!. Takımına ter antrenmanı bile yaptıramayan sen değimlisin!.

 

Bu arada Başkan Demirhan Cuma günü çıkıyor “kimseye borcumuz yok” diyor, sen yenilgi sonrası istifa edip, basın toplantısı düzenleyerek diyorsun ki “halen daha peşinatlarını alamayan oyuncularımız var” ? siz ne ayaksınız yaaa.

 

Şunu da belirteyim. Ali Demirhanın görev yaptığı süre içerisinde kaç kongre yapıldı ve kaç yöneticinin ismi çizildi. Listeden atılanlar hep kötü ama sizler hep iyisiniz öylemi!. Ahmet efendi bana söylermisin, Açıklamalarında geçen sezondan beri sorunlar var diyorsun, peki bugüne kadar neden sustun!.

 

Futbolcular parasızlıktan huzursuz diyorsun, Zonguldak maçından bir gün önce futbolcuların hesaplarına para yatmadı mı!.

 

Ahmet efendi, sahadaki başarısızlığını getirip saçma sapan iddialar ile üç dört kişinin üzerine atmak sana yakışmadı. Sende çok iyi biliyorsun ki bu takımın rahat kazandığı hiçbir maç yok.

 

Sende biliyorsunki bu takım futbol oynamıyordu. Sende biliyorsun ki bazı futbolcuları dışladığın ve kendi adamlarını oynattığın için ah aldın. Şimdi yalandan çıkıpta yok cafede kutlama yaptılar yok şunu ettiler bunu ettiler. Madem bunları sende Başkanında biliyordu’ya neden tepkisiz kaldınız’da giderayak şimdi söylüyorsun!. “çamur at izi kalsın” mantığını benimsiyorsanız kusura bakmayın ama yemezler 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 28-03-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları