Naci Ergen

Kongre ve Adaylar!

08.06.2017 Naci Ergen
18 haziran tarihinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Onursal Başkan Mehmet Sekmen kongre öncesi adaylar konusunda ince eleyip sık dokurken, hemen hemen hergün bir isim ortaya atılıyor.
 
 
O, bu şu derken şu ana kadar net bir isim çıkıp ta adayım demedi. Kulislerde konuşulan isimler ise şimdilik suskunluğa bürünmüş durumdalar.
 
 
Peki ne olur diye sorarsanız, “iyi olur inşallah” diyeceğim.
 
 
Bakın Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in herkesten çok kulüple yatıp kalktığını buradan rahatlıkla söyleyebilirim. Geceleri normalde yorgunluktan bitap düşen Başkan Sekmen’in evinde istirahate çekildiği anda bile 1. lig ekiplerinin müsabakalarını kasetlerden izleyerek kulübe transfer edilecek futbolcular konusunda bile çalışmaları yapıyor. Örnek mi Size bir tüyo verebilirim!
 
Mesela kalecimiz İveşa olabilir 
 
 
Evet kongreye az bir zaman kaldı. Peki başkan adaylığı veya liste konusunda sessizlik ne zaman bozulur bunu sanırım kongre günü kesin öğreneceğiz.
 
 
Aslında bilinmesi gereken en önemli olgu, seçilecek kişilerin yeni yönetimlerin tecrübeli olmaları. Hani diyorlar ya paralı çok zengin biri aday olsun.
 
 
Paralı zengin bir adaya çokta ihtiyaç yok. Kulübe başkan olması halinde 2 milyon dolar sözü veren ve özellikle son sezonunda bir kuruş bile para vermeden ucuz kahramanlık yapanların akıbetlerini ortada.

 

Bakın Kulübümüzün bir altyapısı mevcut. Bu bu altyapının başında olan yönetici Taner Tugay’ın altyapıyı nereden alıp nereye getirdiğini de herkes gördü. En son Erzurumspor’un Şampiyon 13’lük Dadaşları kupalarla birlikte önceki gün Başkan Sekmen’e ziyaret etti.

 

Altyapıdan sorumlu BB Erzurumspor Yöneticisi Taner Tugay yönetiminde başarıdan başarıya koşan alt yapı takımları, spor otoritelerinden tam not alıyor. Akademik liglerde mücadele veren farklı yaş grupları, bütün dikkatleri üzerine çekerken, son olarak Yerel Ligde de U 13 ekibi şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Yönetici Taner Tugay, Teknik heyet ve şampiyon 13 yaş gurubu Dadaşlar, kazandıkları kupayla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ettiler. Yine geçtiğimiz yıl Taner Tugay yönetiminde alt yapı takımları 2 kupa birden kaldırdı… Aslında başkan adaylığı konusunda Taner Tugay isminin de değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.

 

İşin ehli mi, değil mi bunu alt yapıya bakıp söylemek mümkün. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 08-06-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları