Nurullah Pala

Böyle bürokrat dostlar başına

02.03.2017 Nurullah Pala

Bir bürokrat düşünün ki; kulübün en kötü gününde ortaya çıkarak Erzurum ve Aras EDAŞ camiası adına umut veren açıklamalar yapıyor.

 

Peş peşe gelen kötü sonuçlara rağmen inancını yitirmeyerek, “Güzel şeyler olacak” diye camiayı cesaretlendiriyor.

 

İşte o, bürokrat Aras Elektrik AŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’tan başka biri değil…

 

Sayın Genel Müdür Erzurumlu değil ama inanın bir Erzurumludan daha fazla dert ediniyor Erzurum gençliğini…

 

Dadaş vakarı ile yaklaşmış durumda Aras 12 Mart Spor Kulübüne…

 

İşte o bürokrat Fikret Akbaş, Kulübün ismindeki efsane tarihi değiştirmeyerek, Aras EDAŞ ismi yerine Aras 12 Martspor Kulübü olmasını daha uygun görmüş.

 

Camianın en büyük destekçisi Kiler Grubu’nu bile bu konuda ikna etme başarısı gösteriyor Genel Müdür Fikret Bey…

 

Maddi manevi her zaman Aras 12 Martspor’un yanında Genel Müdür Fikret Akbaş…

 

Şu anda Kayak ve futbolda Erzurum ve Türk sporuna hizmet veren Aras 12 Martspor’da peş peşe gelen başarılı sonuçlar Aras Elektrik AŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’ın moralinin tavan yapmasını sağlamış durumda…

 

Futbol takımının ligde son haftalarda Teknik Patron Necdet Gümüşenek yönetiminde oldukça başarılı skorlarla tanışması, kayakçıların Türkiye Şampiyonası K-1 yarışlarında kürsüye çıkması.

 

Arda İpçioğlu’nun Kayakla Atlama Dünya Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışan ilk sporcu olması Aras Elektrik AŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’ı gururlandırırken, kulübe olan ilgisi ve desteğini daha da artırmış gözüküyor.

 

Kulüp  Başkanı Cafer Nuroğlu,  Aras Elektrik AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşar, Mali İşler Koordinatörü İhsan Telek ve Genel Kaptan Mithat Yurt’tan sık sık Aras 12 Martspor’daki gelişmeler hakkında bilgi alan Genel Müdür Akbaş’ın  pozitif gelişmeler nedeni ile bir hayli keyifli olduğu söyleniyor.

 

Futbol takımının skor açısından en kötü durumda olduğu dönemde bile sırt çevirmeyerek, futbolculara moral yemeği veren ve en büyük destekçi olan Sayın Akbaş, “Güzel Şeyler olacak” sözünün gerçek olmasının gururunu yaşıyor bugünlerde…

 

Gözüken o ki; Teknik Patron Necdet Gümüşenek ve ekibinin bundan sonra galibiyetlere imza atması, Fikret Bey’in moralini daha da yükseltecek.

 

Çünkü başarı arttıkça, kulüpte hedeflerde büyüyecek.

 

Kazanan Erzurum ve bölge futbolu olacak. Aras 12 Martspor’un Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) başarısı amatör küme takımlarını da kamçılayacak.

 

Hedefi olan yarışçı takım sayısı artacak.

 

Bu konuda Aras 12 Martspor’un lokomotif rolünü üstleneceği kesin…

 

Aras Elektrik AŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’ın destekleri Aras 12 Martspor alt yapıda da filizlendi.

 

Yılların deneyimli antrenörü Ulvi Karslı ve genç antrenör Hayrettin Koç’un kulübün alt yapısından yeni yıldızlar yetiştirmek için kolları sıvadıkları da gözlerden kaçmadı.

 

Evet!...Erzurumlu olmamasına rağmen, bir Erzurumludan daha fazla spora destek veren ve kaynak ayıran Aras Elektrik AŞ genel Müdürü Fikret Akbaş’a, bir Erzurumlu gazeteci olarak  teşekkür ediyorum.

 

Ve, Genel Müdür Akbaş’ın çalışmalarını takdirler karşılıyorum.

 

Aras 12 Martspor Kulüp  Başkanı Cafer Nuroğlu,  Aras Elektrik AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşar, Mali İşler Koordinatörü İhsan Telek ve Genel Kaptan Mithat Yurt’u da fedakarlıklarından dolayı kutluyorum.

 

Ve…Son olarak diyorum ki; Aras Elektrik AŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş gibi bürokrat dostlar başına…Böyle bir üst düzey yönetici her kulübü gerekli.

 

Verdiğiniz desteği her daim alkışlıyoruz Fikret Bey… 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 02-03-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları