Naci Ergen

Aradığınız Ali Demirhan'a Şuan Ulaşılamıyor!

01.08.2016 Naci Ergen
Geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluk ve ardından şampiyon kadroya verilen vaatler  konusunda şu ana kadar neler yapıldı!.. tabii konunun muhatabı olan yöneticilere ulaşmak biraz zor. Hatta şimdilerde imkansız gibi. Neden mi böyle diyorum aslında ben demiyorum kulüpten gönderilen veya ayrılan, kulüpten alacaklı futbolcular böyle diyor. Malumunuz futbolculara şampiyonluk armağanı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ev sözü vermişti. Başkan sözünü tuttu ama yönetim halen futbolculara ev taksimini yapmadı.                         
 
 
 
                          Bunlar bir tarafa maddi olarak’ ta futbolculara
geçen sezon ödenmesi gereken alacaklar ödenmedi. “bazıları hariç”. Gerçi bu konuda takım kaptanı “herhangi bir alacağımız yok” desede, bazı futbolcular kaptanı yalanlarcasına açıklama yapıyorlar. Kime inanacağımızı bizde bilmiyoruz. Çünkü yönetimden hele hele basın sözcüsü olan şahıstan hiçbir açıklama gelmiyor. Sadece söylenen söz şu “bizde kimsenin parası kalmaz”. Beyler sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yanında poz vererek yöneticilik yapılmıyor. Geçtiğimiz sezon mavi beyazlı formayı terleten ve takımı şampiyon yapan futbolcular’dan bazıları kulüpten ayrıldı. Gönderilenlerde oldu. İşte o futbolculardan bazıları anlaşmalarını karşılıklı fesh ederek başka kulüplere izma attılar. Attılar ama Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan halen daha alacaklılar. Bir futbolcu aynen Şunu diyor! “Başkan Ali Demirhan’a ulaşamıyoruz. Telefonlarımıza bakmıyor. Başka numaralardan bile arıyoruz ama hiçbirine cevap vermiyor. Ulaştığımız yöneticiler ise “bizde kimsenin parası kalmaz” diyerek işi geçiştiriyorlar. Biz  hakkımızı kimden nasıl alacağız. Ayrıca bizlere şampiyonluk hediyesi olarak daire verildi. Ama halen daha daireler olduğu gibi duruyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. 15 ağustos tarihine kadar bekleyeceğiz. Ondan sonra hakkımızı aramak için ne gerekiyorsa yapacağız”dediler. 

 

                       Kulüpte alacaklı verecekli krizi bi tarafa ilginç bir gelişme daha yaşandı. Yıllardır Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kulüp müdürlüğünü başarıyla yerine getiren Kadir Köseoğlu, görevini bırakmış. Bırakmış mı! Bıraktırılmış mı? Bunu önümüzdeki günlerde daha detaylı  olarak öğrenecez. Ancak işinde son derece başarılı olan Kadir Köseoğlu’nun bir kalemde silinip atılması da doğru değil. Zaten personele karşı bakış açılarını bir türlü gözden geçirmeyen yönetim, şimdilerde habire Mert Nobre ile selfi çekilme sevdasına düşmüş. Daha önceki yazılarımda da sık sık ifade etmiştim. Şampiyonluk vaatlerin de yönetim, kulüp personeline ne verdi?. Futbolculara gelende yüksek yüksek prim vaat eden yönetim personele gelende neden son derece cimri? Gizli kahramanlar neden hiç göz önüne gelmiyor. Asıl işi yapanlar neden hep ikinci plana atılıyor. Hadi bu adamları hiçbir güzel vaatler içine katmıyorsunuz. Bari ekmekleri ile oynamayın. Yazıktır günahtır. Bu insanlarında sorumlu olduğu aileleri yokmu. Bu personelin çoluk çocuğu yokmu. Bişey vermiyorsunuz bari işlerinden etmeyin. Galiba şampiyon oldunuz hepiniz birer Aziz Yıldırım veya Fikret Orman’mı oldunuz. Havayla yöneticilik olmaz. Şunuda unutmamak lazım “almayın mazlumun ahını, çıkar aheste aheste… 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 01-08-2016
  
Yazarın Diğer Yazıları