Naci Ergen

BU AYIP KİMİN!

14.09.2017 Naci Ergen

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik direktör Osman Özköylü sonunda patladı.

Evet ligin başlaması ile birlikte 1. ligde uygulanan passolig sisteminin ardından Kazım Karabekir stadının turnikelerinin yapılmaması neticesinde mavi beyazlı takım kendi evinde oynaması gereken müsabakaları Elazığ ve Rizede oynamak zorunda kaldı. Sebep ise stadın passolig uygulaması yani turnike sisteminin yapılmaması gösterildi. 

 

Teknik Direktör Osman Özköylü yaptığı açıklamada adeta isyan etti. Hoca yerden göğe kadar haklıydı.

 

Koca şehirde bir Allahın kulu bu handikapın neden ve niçin giderilemediğini sorgulamıyor. Zaten kulüp başkanı var mı yok mu, belli olamayan Belediye Takımında transferlerde boy gösteren As Başkanlarda ortalarda görünmez oldu.

 

Allahtan Basın sözcüsü Metin Barlak varda en azından takımla ilgili bilgiler alınıyor.

 

Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz’a buradan sesleniyorum.

 

“Sayın Başkan bi ortalara çık. Açıklama yap. Neden bu çileyi çektiğimizi buna sebep olanları bir açıkla. Sezon başlamadan bu sorunun karşımıza çıkacağını hiç mi tahmin etmediniz. Siz orda ne iş yapıyorsunuz. İki deplasman maçımızı dışarıda oynadık ve sonuçlar malum. Taraftarlar ve bizler bu işkenceden ne zaman kurtulacağız. Şu gizemli dünyandan bi çık ta neler olup bitiyor kamuoyu ile bir paylaş.''

 

Bu işin sorumlusu futbol fedarasyonumu! Gençlik hizmetleri spor bakanlığımı? Veya sizlermisiniz bunu izah edin. Teknik direktör Osman Özköylü, göçebe gibi olduklarını söylüyor. Evet hocam çok haklısın.

 

Takım adeta göcebe olmuş.

 

Peki yöneticiler veya şehri yöneten Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere diğer protokol mensupları ne yapıyorlar. Galiba kış gelmeden kış uykusuna dalmışlar. Yazıktır günahtır. Şampiyon olunmuş ve 1.lige çıkmış takımımız sanki stadı yokmuş gibi habire başka illerde maçlarını oynuyor. Bu rezilliğe artık bir son verin. 

 

Şimdi merak ediyorum kendi evimizde oynayacağımız Bolu maçını da yine başka il demi oynayacağız. İnsanlar gidip passolig katlarını aldılar ama bir türlü Kazım Karabekir stadında maç izleyemiyorlar. Böyle bir rezillik olur mu. Bu kulübün yöneticileri nerde. Bu kulübün başkanı neden hiçbir açıklama yapmıyor. Yoksa sayın başkan ve yöneticiler deplasman tatillerini çok mu seviyorlar.

 

Hafta sonu Gaziantepspor deplasmanı var ardından Altay ile İzmir de yine deplasmanda kupa maçına çıkılacak. Sonrasında Boluspor ile lig maçını Kazımkarabekir stadında oynamamız gerekiyor. Ancaaakkk acaba Bolu maçı ilimizde yani kendi stadımızda oynanacak mı? İşte bu konuda ne yöneticiler ve başkan ne gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü nede belediyeden herhangi bir açıklama yok. Erzurum’un Sahipsiz memleket olduğunu bir kez daha ıspatlayan protokol mensupları yüzünüz ak olsun. 

 

Gazeteci arkadaşımız Sinan Aydın Samsun maçında çok güzel bir bir başlık atmış. Sahipsiz memleket 1 Samsunspor 1. 
hadi protokol mensuplarının ilgisizliğini anladık.

 

Ya her fırsat da Erzurum’un hizmetkarı olduklarını belirten siyasiler veya milletvekillerine ne demeli!.

 

Başbakan Yardımcımız sayın Recep Akdağ istese futbol federasyonu ile görüşüp bu sorununun bir an önce giderilmesini isteyemez mi!. Valla kimse kusura bakmasın ama bu passolig sisteminde bile sınıfta kalan Erzrum’un sahipsizliği bir kez daha tescillendi.

 

Ne diyelim Allah sonumuzu ey etsin… 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 14-09-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları