Naci Ergen

Çanlar çalmaya başladı

02.10.2017 Naci Ergen
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da işler iyi gitmiyor.  Adanaspor maçı sonrası birileri hoca ve yönetimi istifaya çağırıyor. Gelinen nokta iyi değil. Takım iyi oynamıyor. Puan sıralamasında küme  düşme potasına girdik. Felaket tellalları takımın mağlubiyetlerine seviniyor. Evet takımın mağlup olmasına sevinen İrlandalılar var. 
 
 
              Sezon başı yapılan transferler ve şuana kadar oyuncuların sergiledikleri performans  maalesef önümüzdeki maçlar için umut vermiyor. Harcanan paralara da bakılırsa ayvayı yiyen bir kulüp olduk!.  
 
 
                 Son alınan mağlubiyet sonrası sosyal medyada birileri Teknik direktör başta olmak üzere yönetimi istifaya çağırıyor. Beyler siz kimin kulübünden kimi istifa ettiriyorsunuz. Klüp kimin? Kongre yapılırken daha önce başkan adayları çıkmasına rağmen Onursal Başkan ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen “ben ne dersem o olur” demedimi. İsmi cismi hiç ortalarda olmayan kimsenin tanımadığı  Dilaver Yılmaz’ı kendisi aday yapmadı mı. Delegelerde kongrede Beyaz gömleği ile  ve çayı ile meşhur olan genç İsmi başkan seçmedi mi.  Demem o ki siz boşuna yazıp çizmeyin. Sonuçta Belediyenin takımı!. 
 
 
           Kulüp başkanı hafta içi Vedat Refayeli’ne verdiği röportajda takıma  alınan oyuncuların hepsinin kişilikli ve hatta namazlı niyazlı olduğu  beyan etmiş. Sayın Dilaver Yılmaz sahada namaz kılarak maç kazanılmıyor. İbadet kul ile Allah arasında olan bir durum. Herkesin günahı sevabı kendisine. Kişiliklerine kimsenin bir şey dediği yok zaten. Ancaaak madem bu oyucular dini bütün o halde aldıkları parayı hak edecek ve sahada rezilleri değil dadaş’a yakışır bir şekilde oynayacaklar.  Transferleri kim ne şekilde veya neye dayanarak yaptı bilmiyoruz?. Yine menajerlerin mi  kakalaması oldu, yoksa yöneticilerin hatır gönül ilişkilerinden mi kaynaklandı oda bilinmiyor.  Ama ortada bir gerçek var ki oluşturulan takım harcanan paraların hakkını vermiyor. 

 

                  Yönetimin nasıl ve şekilde bu kötü gidişata dur diyeceğini merakla bekliyoruz. Başkan ve yönetimi hocanın arkasında olduklarını geçen hafta açıklamışlardı.  Bu desteğin  ardından bir  mağlubiyet daha alındı. Birileri trenlerle hocanın gitmesini bekliyor. Birileri  yenildiğimize seviniyor. Felaket tellalları iş başına geçti. Demem o ki bu  felaket tellalları şehri,  kulübü ve koca camianın menfaatlerini değil de galiba kendi çıkarlarını düşünüyor. 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 02-10-2017
  
Yazarın Diğer Yazıları